Лигата на конференциите отново ще предложи много емоции

0
140

Днес ще бъдат определени отборите, които ще участват в груповата фаза на Лигата на конференциите. 22 отбора ще заслужат това право като победители в плейофния кръг на турнира, а останалите 10 ще са загубилите на същия етап в Лига Европа.

Родният представител Левски ще има тежка задача при гостуването си на Айнтрахт (Франкфурт). Отборът на Николай Костов стигна до 1:1 в София и показа, че може да се противопостави на германския тим. Довечера “орлите” ще са без голямата си звезда Рандал Коло Муани и това е още един повод за оптимизъм сред феновете на “сините”.

В доста от двойките крайният победител до голяма степен се изясни още след първите мачове. Ференцварош, Астън Вила, Фенербахче, Нордселанд и Макаби (Тел Авив) постигнаха разгромни победи и едва ли някой от тях ще допусне обрат в реваншите. Най-много интрига крият срещите Фиорентина – Рапид (Виена), Риека – Лил, Бодьо/Глимт – Сепси, Легия – Мидтиланд, Бран – АЗ Алкмаар и Бешикташ – Динамо (Киев). 

Carlsberg “Домът на Феновете” е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Източник