Бившият шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун трябваше да стане на 89 години, за да дочака син.

Както БЛИЦ Спорт съобщи, милиардерът, който има 3 дъщери, се готви за щастливото събитие през юли. Бременна е бразилската му съпруга Фабиана Флоси, която е с 45 г. по-млада от него. Двамата се запознават покрай работата й като вицепрезидент на маркетинговия отдел на пистата “Интерлагос”.

“Вече не ходя на работа, така че ще имам достатъчно време да тренирам за ролята”, пошегува се пред “Дейли Мейл” Бърни, който в момент се намира във фермата си край Сао Пауло. Там бъдещите родители са се самоизолирали заради пандемията с коронавируса.

“Какво необичайно виждате в тази новина? Жена ми е страшно развълнувана и се чудим за какво е целият този медиен шум. Аз съм наистина щастлив за Фабиана, която очакваше това да се случи от няколко години. Доволен съм, че ще има някого, когато мен няма да ме има”, заяви британецът, който трябва да навърши 90 през октомври.

“Забавно е, не виждам никаква драма – да, имам внуци, но ще си имам и бебе. Надявам се възможно най-бързо синът ми да се научи да играе на табла, ала не искам да има нищо общо с Формула 1. Всъщност единственото ни желание е детето да се роди здраво”, добави Бърни, чиято най-голяма дъщеря Дебора е на 65 г. Тя е от първия му брак с Айви Брамфорд, но се крие и никога не се появявала в публичното пространство.

На другия полюс са Тамара (35) и Петра (31) – щерките му от бившия хърватски модел Славица Радич, за който бе женен от 1985 до 2009 г. Те буквално живеят по страниците на таблоидите. Благодарение на Дебора спортният бос се сдоби с две внучета и първо правнуче, а още четири внучета има от Тамара и Петра.

https://blitz.bg