Лара намери чужди бикини под леглото и се разведе, а година по-късно с ужас разбра, че…

0
1809

Млада жена намери чуждо бельо под леглото, докато почистваше спалнята, и напусна съпруга си без капка колебание. Година по-късно обаче осъзна, че е допуснала огромна грешка.

 

Седем години Лара и съпругът й живеели в пълна хармония. Родили им се две прекрасни дечица, купили си хубаво жилище…

С две думи – животът им бил повече от прекрасен. И идилията им щяла да продължи, ако 32-годишната жена не бе взела необмислено, но съдбоносно решение, което разбило живота й.

Лара споделя тъжната си история в мрежата, призовавайки всички жени и съпруги да не допускат грешката й и да се доверят повече на мъжете си.

“Прибрах се вкъщи по-рано от обикновено и реших да почистя, преди децата и съпругът ми да се приберат. Смених чаршафите, но когато погледнах под леглото, нещо ме прободе в сърцето. Отдолу имаше две малки черни фиби и дантелени прашки”, разказва Лара.

В главата й веднага се загнездила страшната думичка “изневяра” и тя осъзнала, че не може да прости подобно предателство.

“Взех децата от детската градина, събрах набързо нещата си и отидох при майка ми. А на съпруга си изпратих снимка с бикините и му написах: “Надявам се, че сте си прекарали добре”. След това смених телефонния си номер и подадох молба за развод”, пише още тя.

Дълго време Лара не можела да се примири с факта, че мъжът й може да направи подобно нещо. Не искала да се среща с нови хора и се отдала изцяло на работата си, за да не мисли за предателството.

Един ден, по време на обедната си почивка, тя се засякла с приятелката си Наоми, която не била виждала от една година.

“Къде ти е халката, как е Алекс?”, попитала Наоми.

Лара й разказала всичко и отново се почувствала гневна и предадена. А приятелката й побързала да си тръгне, извинявайки се, че спешно я търсят от работа.

Две минути по-късно Лара получила SMS: “Извинявай, оставих ги на рождения ти ден. Завиждах на вашето щастие и исках да ви отнема поне част от него. Баба ми казваше, че ако оставиш бикини и фиби под леглото на съпрузи, чийто брак върви по мед и масло, можеш да “хванеш” и своето щастие.

Не знаех, че ще стане така. Трябва да намериш Алекс и да си го върнеш обратно! Той те обича!”, пишела приятелката й.

Съобщението оставило Лара без думи. Това било последното нещо, за което можела да си помисли. Оказало се, че обвиненията й към Алекс са безпочвени.

“Алекс, здравей, трябва да се видим и да поговорим”, написала тя на бившия си съпруг. Но отговор така и не получила. /jenata.blitz.bg

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

  1.  ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Daiane Novais
  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА