• Мъж изгоря жив в автомобила си при катастрофа на обходния път от Карнобат за автомагистрала “Тракия”, инцидентът е станал в 22,45 на 4 май, съобщиха от полицията.

Все още не е установена самоличността на загиналия, има предположения, че това е 20 – годишен младеж от Карнобат – син на собственичката на автомобила.

Катастрофата е станала на прав участък поради движение с несъобразена с пътната обстановка скорост. “Фолксваген голф” с бургаска регистрация излиза извън пътното платно, откъсвайки от стойките лявата метална мантинела. От удара фолксвагенът пада и се удря последователно в дъното на отводнителен канал с дълбочина около 2,50 м и в бетонна канавка. Смачканият автомобил се самозапалва и изгаря заедно с водача.

Огънят е потушен от екип противопожарен автомобил и двама огнеборци. Установено е, че автомобилът е собственост на 42- годишна жена от Карнобат.

Тялото на водача е откарано за аутопсия в отделение Съдебна медицина към УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Карнобат. https://lupa.bg/