• Мъжът на миската Весо Брадата още е бесен на медийните й изцепки по “Барселонагейт”

Вече четвърт век смуглата “Мис България” Ивайла Бакалова не слиза от първите страници на вестниците – я с купената си от Илия Павлов титла, я с раждането на поредното си дете, а това лято реши да се пише свидетел по закучилото се дело “Барселонагейт”. Малко след това красавицата потъна вдън земя.

Миската се беше амбицирала яко и даваше интервю след интервю, че знае много по темата и е била заплашвана от хора на бившия премиер Бойко Борисов. И даже поиска имунитет като защитен свидетел.

Скоро след това обаче Ивайла си затвори устата и се пренесе в Дубай с невръстната си дъщеричка от мастития лихвар Весо Брадата. Според наши информатори именно той е изпратил своята половинка за заслужен отдих.

Веселин Денков, както е истинското име на бизнесмена, бил бесен от медийните изяви на Бакалова, която уж искаше да му помогне, след като през 2020 го закопчаха и му заведоха дело за незаконна лихварска дейност и силово притискане на длъжници.

“Правиш и себе си и мен на идиоти”, беснеел баровецът и настоял Ивайла и малката Вяра трайно да напуснат пределите на родината. Даже за известно време беше орязал и социалните мрежи на дащната миска, но от известно време тя отново ни радва с екзотични фотоси от Дубай и се хвали с попрецъфтялото си, но още апетитно тяло.

https://lupa.bg/