За да сте сигурни, че вашето пътуване ще мине добре, трябва да се запасите не само с пътеводители, но и с астрологична карта, която ще ви покаже къде точно трябва да отиде дадена зодия. Дори и да не обичате да пътувате, със сигурност ще се насладите на пътуване до тези страни. Не всеки знае, че зодиакалните знаци са отговорни не само за характера на човека, но и покровителстват страните. Къде трябва да отидат представителите на различните знаци, за да се почувстват като риба във вода?

 

Овен

Смята се, че Овенът има напорист характер, така че страните, където цари енергията на войнственост и решителност, са идеални за него. Идеални места за Овните астролозите наричат ​​Испания, Германия и някои африкански страни като Мароко.

Телец
Телецът се нарича най-стабилният и проспериращ знак на зодиака, така че държавите с отдавна установен ред, който не предполага внезапни промени, са най-подходящи за тях: Швейцария, Дания, Италия, Тибет.

 

Близнаци

Със сигурност веселите и непринудени Близнаци ще се чувстват комфортно в страни с голям брой региони, щати или острови: САЩ, Гърция, Коста Рика, Южна Корея.

Рак

Раците ще харесат държави, които имат достъп до вода. Освен това, колкото повече вода, толкова по-добре. Струва си да разгледаме по-отблизо Индия, Перу, Танзания, Холандия и други страни с изобилие от реки и езера.

Лъв

За Лъвовете, основните зодиакални ценители на лукса, е важно да се обградят с атмосфера на богатство и просперитет. Освен това те със сигурност ще се насладят на различните кралства. Така че можете спокойно да отидете в Обединеното кралство, Швеция, Финландия, Белгия.

Дева

Стриктни и прецизни във всичко, Девите едва ли ще се чувстват комфортно на карнавала. Те ще бъдат много по-привлечени от страни със строги порядки, закони и инженерен подход към произведенията на изкуството. Сред тях са Франция, Чехия и Япония.

Везни

Между другото, Девите могат да вземат Везни на пътешествие във Франция, защото тази страна е трендсетър. Освен това представителите на знака, които обичат закона и справедливостта, определено ще харесат в Холандия и Беларус.

Скорпион

Страстните и емоционални Скорпиони трябва да отидат на екскурзия до Турция. Вкусът, ярките цветове, вкусната кухня и изразителният характер на местните жители определено ще резонират в душата на Скорпиона.

Стрелец

Стрелците са основните пътешественици на хороскопа, така че те ще се чувстват добре във всяка страна по света. Особено ще харесат най-отдалечените и екзотични страни: Австралия, Индонезия, Мексико.

Козирог

На първо място, Козирогът управлява северните страни, както и педантични и дисциплинирани държави. Представителите на знака ще оценят пътуването до Германия, Канада, Финландия и Гренландия.

Водолей

Този свободолюбив знак управлява необятността на Русия, както и Куба, малък остров на свободата в средата на океана. За Водолея няма граници, така че можете да го срещнете навсякъде по света.

Риби

Рибите ще обичат да пътуват на изток. Представителите на знака ще оценят особено Китай. Неговата вековна история, кухня и способност за установяване на контакти са това, което няма да остави Рибите безразлични.