• Село Цалапица ври и кипи от страсти
  • Съпругата пуснала проследяващо устройство и засякла среща с млада танцьорка

Драма, достойна за турски сериал, се разигра в пловдивското село Цалапица. Подозрение в изневяра завърши с побой и средна телесна, а в основните роли влязоха кметът втори мандат Ивайло Данаилов, съпругата му Христина и родителите на двамата млади.

Ивайло и Христина се венчаха през 2021 г., когато мъжът вече заемаше високия пост, а по-късно и им се роди детенце.

Селската мълва обаче отдавна свързала кмета с 16-годишна ученичка от местния танцов ансамбъл. Понеже кашлица и любов не могат да се скрият, жена му Христина усетила, че отсъствията заради “работа до късно” зачестили. Затова съпругата сложила проследяващо устройство на Ивайло, за да види къде ходи след залез слънце. Така го засякла в автомобила му в безлюдна местност с младо момиче в купето. Потресена, Христина се оплакала на майка си Ваня Костадинова.

Тъщата решила да съобщи какво се случва на сватовете – родителите на Ивайло. “Те живеят срещу нас. Аз влязох в двора и ги повиках, – разказа Ваня Костадинова пред пловдивския сайт “Трафик нюз”. – Излезе майка му Златка и аз и казах: “Елате да видите сина си, що за стока е”. А тя започна да ме обижда с най-грозни думи – нарече ме кукувица, пияница… Излезе и Данаил – бащата на Ивайло, който започна да ме блъска и да ме размята по двора. Събори ме на земята и започна да ме блъска. Почувствах смазваща болка и започнах да ги моля да ме оставят на мира. Златка каза, че нищо ми няма и че съм “артистка”. Хвърлиха ме като куче до казаните за боклук”, оплака се тъщата.

В момента Ваня лежи в хирургията на пловдивската болница “Св. Георги” със счупена дясна ключица, счупено ребро и други травми. Христина била при майка си до зори, когато заминала в командировка зад граница като съдия на международно състезание. За побоя се води досъдебно производство от Районна прокуратура-Пловдив.

“Първо не съм изневерявал и второ не съм изневерявал с непълнолетна. Със съпругата ми сме в сравнително добри отношения. Не съм се чувал с нея, защото тя е в чужбина и телефонът є е изключен”, обяви кметът на Цалапица Ивайло Данаилов.

https://trud.bg/