Спечелилият “Златната топка” на списание “Франс Футбол” за най-добър футболист през 2022 година Карим Бензема и новата му любима Джордан Озуна очакват дете. Американката е бременна отскоро и изгаря от щастие, съобщава испанският вестник АВС.

Заради очакваното щастливо събитие американката дори е отклонила много ангажименти и си е дала почивка като модел, за да е близо до голмайстора на Реал и да се подготвя за раждането.

34-годишният футболист и 32-годишната американка вече живеят заедно. Те се настанили в луксозен апартамент в центъра на Мадрид, след като той се изнесе от именията си в покрайнините, където остана да живее бившата му Клое с двете им деца. Медицинската сестра дари звездата две дечица – първородната дъщеря Мелия вече е на 8, а братчето ѝ Нури е на 3 годинки.

Новото бебе ще е четвърто за Бензема, който има и петгодишен син Ибрахим от Кора Готие. Момчето и майка му бяха в Париж за церемонията по връчването на „Златната топка“.

Джордан Озуна също беше в Париж да подкрепи любимия си, но не позира за официални снимки с Бензема, макар цял свят да знае, че тя е жената до него. Къдрокосата красавица не пропуска обаче да споделя снимки със „Златната топка“, давайки да се разбере колко много се гордее с любимия си.

https://blitz.bg

Бивша на Джъстин Бийбър заби футболна звезда

Голмайсторът на Реал (Мадрид) Карим Бензема има нова жена до себе си. Това се вижда от папарашки снимки от суперяхтата му, изтекли в социалните мрежи. На тях френския национал е в компанията на небезизвестния модел Джордан Озуна, която се прочу през 2013 година заради връзката си с канадската поп звезда Джъстин Бийбър. Тогава тя работи като сервитьорка в ресторант.

След това красавицата имаше афера с канадския диждей и продуцент Тига, бивше гадже на риалити звездата от клана Кардашиян Кайли Дженър. Озуна се замеси и с алжирския манекен Юнес Бенджима, като тя се оправдаваше, че двамата просто се засекли на плажа и се гушкали чисто приятелски. В биографията си до момента тя има и един брак зад гърба си. Като съвсем млада чаровницата е женена за приятеля си от гимназията Даниел.

Самият Бензема също има богат опит с жените, като сред завоеванията му е и прочутата певица Риана. Нападателят има двама синове и дъщеря от връзките си Клое да Лони и Кора Готие.

Home