20 красавици с претенции за титлата „Мис Варна‘ 2021“

20 красавици започнаха подготовката за най – очакваното събитие в морската ни столица – „Мис Варна‘ 2021“. Грандиозният спектакъл ще се проведе на 26 август в лятната градина на комплекс „Морско казино“.

20-те красавици, които претендират за титлата, усилено се готвят за надпреварата. За всички тях  е осигурен екип от специалисти, които ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност.

И тази година красавиците са подложени на всекидневни изтощителни репетиции и фитнес тренировки, водени от  професионалните инструктори. А за свежото им излъчване се грижи екип от специалисти на естетичен и лазерен и козметичен център.

Фотообективите на Боби Решовски и Живко Манев, запечатаха незабравими кадри от фотосесиите, организирани от екипа на VIP Fashion Group. Преди броени дни приключиха и снимките на индивидуалните видео- визитки на участничките в конкурса, в които всяка една от тях споделя интересни факти за себе си.

От 14 август стартира и интернет гласуване за избор на „Мис Интернет Варна‘2021“, където всеки може да избере своята фаворитка. https://www.monitor.bg