21-годишната Венцислава Тафкова от Асеновград спечели титлата Мис България 2020 сред 15 претендентки от цялата страна.

Тя ще представи България на престижния международен конкурс Мис Планет. Венцислава учи туризъм в НБУ. Танцувала е  професионално модерен балет и се занимава с мода повече от 10 години.

Зад гърба си има няколко спечелени конкурса за красота и много прет-а-портета.

Вице Мис България стана 18-годишната Михаела Дамянова от Шумен. Красавицата е дългогодишна мажоретка. Обича танците и спорта.

 

Джулиана Бутакова от Пазарджик спечели титлата Мис България Глоуб 2020. 22-годишната Джулиана е завършила интериорен дизайн в Хьонефос, Норвегия, и говори английски, норвежки и френски език. Студентка е втора година, специалност Медии и журналистика в УНСС. Нейната страст е футболът и може би затова е футболен съдия.

Втора подгласничка стана пловдивчанката Симона Хорозова на 20 години. Екзотичната красавица от Пловдив учи бизнес администрация в Кьолн и владее английски и немски език. Обожава да спортува и го прави от малка.

За трета подгласничка бе избрана Цветелина Маркова от Варна. 19-годишната красавица впечатли журито с грация и харизма. От 6 години, Цвети се занимава професионално с мода.

Журито с председател Йордан Папазов, съставено от модни специалисти, певци и спонсори определи Топ 10 най-добре представили се от участнички. Те отговориха на въпроси, тематично свързани с актуални социални, екологични теми, и разбира се – преодоляването на пандемията от КОВИД-19.

Кандидатките за Мис България традиционно застават зад значима социална кауза и обявяват своята съпричастност към най-важната тема в последната година – битката с коронавируса и превенцията му.

Конкурсът се проведе при строги мерки за спазване на противоепидемичните правила, както и задължителната дистанция, ограничен брой публика с предпазни маски.

https://bnr.bg

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Morgan Hollie
  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА