• Има нещо в началото на всяка година, което ни кара да се чувстваме малко по-отворени към експерименти, нали? Някои си обещават да започнат да тренират, други стават веган, трети се въздържат от алкохол (поне 30 дни).

Е, някои от нас решават да експериментират в други аспекти на живота си. Като, хм, в спалнята. И кой може да реши най-добре коя смела нова поза да опитаме през новата година? Звездите, разбира се! Точно така, приятели – съзвездията знаят всичко, включително коя сексуална позиция да опитате през 2024 според вашия зодиакален знак.

Въпреки че се очакват експерименти от знаци като вечно приключенския Овен или находчивите Близнаци, дори по-срамежливите и по-чувствителни знаци като Рак или Риби могат (и трябва!) да опитат нещо ново през 2024 г.

А идеите са много – от мостове и лъжици до люлеещи се кончета и люлки, ето няколко секси нови пози, които да опитате с партньора си тази година според зодиакалния си знак. Всички те са предназначени да накарат вас и партньора ви да се чувствате секси, палави и абсолютно невероятни, съобразени с точните желания и нужди на вашия знак!

Овен

Всички знаем, че Овните обичат да изпробват всичко, независимо от ситуацията или обстоятелствата. Вероятно сте изпробвали всяка възможна позиция на този етап, така че защо да не експериментирате, като въведете някои помощни средства в леглото – като превръзка на очите например? Независимо дали сте избрали да завържете очите на партньора си и да поемете контрола, или се съгласите да завържете собствените си и да дадете на партньора си метафоричните юзди, това е невероятно горещ начин да нагорещите нещата през 2024 г. Опитайте да поставите партньора със завързани очи на стол и да го възбудите до лудост – да го докосвате, облизвате, да гъделичкате с пръсти или гърди устните му – преди накрая да го наградите с орален секс. Ще бъде забавно и приключенско, точно като вас.

Телец

Телците ценят стабилността и рутината, така че опитването на нещо ново в леглото (или където и да е) може да не е тяхното нещо. Поне не и първоначално. Въпреки това те обичат да се чувстват свързани с партньора си, така че изпробването на някои нови пози ще си заслужава – като люлеещия се кон например. Люлеещото се конче е по-интимно отношение към каубойката. Мъжът трябва да стои изправен или облегнат на стената. След това жената се спуска отгоре, увивайки краката си около кръста му и се люлее напред-назад.

Близнаци

Близнаците са мултифункционални, което със сигурност е доста полезно по време на секс. Вие също сте известни с това, че държите партньорите си в напрежение на нокти, така че защо да не направите това буквално? Да, време е да опитате изправени 69. Вместо да лежи, единият партньор ще се изправи и всъщност ще държи другия с главата надолу. След това и двамата партньори извършват орален секс един на друг – както бихте направили в традиционния 69, но с допълнителен натиск да се подкрепяте един друг и тръпката да опитате нещо съвсем различно.

Рак

„Като морски създания, Раците обичат да правят секс във вода“, разкри астрологът Лиза Стардъст пред Elite Daily. Те също така жадуват за интимност с партньорите си, така че заплетена, чувствена поза във ваната е идеална за вас – като „лотосът“. За да направи това, мъжът сяда във ваната с кръстосани крака „по турски“, докато жената сяда в скута му, разпервайки краката си и поставяйки коленете си от двете му страни. Вместо да подскача нагоре-надолу, жената отгоре се люлее напред-назад, прокарвайки ръцете си през мократа коса на мъжа, докато го гледа възбуждащо в очите.

Лъв

Лъвовете обичат светлината на прожекторите, така че защо да не приемем този факт буквално през 2024? Поставете огледало до леглото си и застанете на четири крака, позволявайки на партньора ви или да проникне във вас (кучешки стил), или да ви направи орален секс отзад. След това просто се възхищавайте колко абсурдно секси сте двамата в отражението си=

Дева

Девите са друг знак, който оценява връзката и близостта, въпреки че могат да бъдат и доста педантични (и са склонни към прекомерно мислене). Поради тази причина сложните или нестандартни сексуални позиции могат да ги направят малко предпазливи. Вместо това изберете нещо интимно, което гарантирано да ви донесе удоволствие – като трепетното очакване. И двамата партньори трябва да лежат настрани на легло (или друга плоска повърхност!), лице в лице, с ръце, увити около врата или кръста на другия. След това жената ще обвие краката си около мъжа, търкайки се нагоре-надолу и напред-назад, докато и двамата прокарват ръцете си по тялото на другия.

Везни

Везните, както знаем, обожават баланса. Те обичат да угодят на партньорите си, разбира се, но също така искат да се уверят, че се чувстват добре, така че взаимно приятните пози са сред любимите им видове. Затова защо не опитате нещо класическо, но с пикантна нотка, която със сигурност ще накара и вас, и партньора ви да се почувствате божествено – като люлка? Мъжът лежи по гръб, докато жената го обгражда и се качва отгоре, подобно на каубойка. Вместо да подскача нагоре-надолу обаче, тя се навежда напред и люлее бедрата си напред-назад като на люлка. Можете дори да добавите малко игра със зърната, ако се чувствате палави.

Скорпион

Скорпионите са подкрепящи, лоялни партньори, които също обичат да поемат контрола и да се показват. През 2024 г. опитайте да парадирате със силата и гъвкавостта си със сексуална поза, която ще ви накара да се почувствате като олимпийски гимнастик: мостът. Единият партньор застава в поза мост и балансира с лицето нагоре. След това другият партньор застава пред него, прониквайки или извършвайки орален секс (докато се възхищава на баланса на другия, със сигурност).

Стрелец

Стрелците живеят на ръба, затова потърсете нещо смело и дръзко през 2024 като например да включите не една, а две играчки наведнъж. Например, нека жената да легне по гръб и да използва вибрираща играчка, за да стимулира сама клитора си. След това мъжът ще използва втори вибратор или дилдо в партньорката си, като гарантира, че всеки сантиметър от тялото ѝ се чувства невероятно.

Козирог

Козирозите са класически трудолюбивци. Те със сигурност не се плашат от суматохата, но също така обичат да водят шоуто, което може да ги направи малко властни (по възможно най-секси начин) в спалнята. Така че, ако и двамата партньори са доволни от това, продължете и добавете няколко белезници или меко въже в секса през 2024. Единият партньор (Козирогът) може да върже или да закопчае с белезници ръцете на другия над главата си (към леглото или таблата), а след това да използва ръцете, устата, гърдите си, всичко, за да дразни партньора си, докато не започне да моли за още.

Водолей

Водолеите са креативен тип и обичат да бъдат стимулирани – психически и физически – по време на секс. Колкото повече шепнат мръсни, сладки неща в ухото на партньора си, толкова по-възбудени стават. Модифицираният кучешки стил – по-изобретателен подход към известната поза – е идеален за тях. Жената трябва да легне по корем, да разпери краката си, да свие леко коленете си и да се подпре с ръце. След това мъжът се навежда над нея, поставяйки главата си в извивката на шията ѝ (идеалното място за шепнене на мръсни думи) и прониква отзад.

https://www.edna.bg

  1. Коледни секс пози /18+/
  2. Най-добрите пози за секс, когато навън е твърде горещо
  3. 5 удобни пози за тих секс, ако не сте сами
  4. Лекарите определиха най-опасната поза в секса
  5. 7 начина да направите секса в поза „Едзачка“ още по-горещ
  6. 10 начина да правите секс, без да ви чуят
  7. Еротична градина изобилства със скулптури на фалоси и секс пози /снимки 18+/
  8. КАК ЛЮБИ ВСЯКА ЗОДИЯ
  9. 14-те най-добри секс съвета на всички времена
  10. ТЯ И ТОЙ „Спрете да копирате порното”: Жени разкриха непростимите грешки на мъжете в…
  11. 11 СЕКСИ НЕЩА, КОИТО СА НЕУСТОИМИ ЗА МЪЖЕТЕ
  12. Истини и лъжи за женския оргазъм
  13. Проучване разкрива какво възбужда жените и мъжете /видео/