Всички искаме сексуалният ни живот да бъде вълнуващ и страстен през цялата година, но в горещите месеци, когато имаме усещането, че живеем във вряща супа, мисълта за близост с партньора ни навява единствено асоциации за изтощаващо, потно, лепкаво и грубо предизвикателство.

Това, разбира се, не означава, че трябва да чакате до октомври, за да правите отново секс! Има няколко фактора, които винаги трябва да имате предвид за летен сексуален успех: дръжте вентилатор до леглото, отворете широко прозореца или настройте климатика на приятна температура, хидратирайте се преди и след любовните упражнения.

Но освен тези подготвителни стъпки, можете също да си поиграете и с някои пози, които са подходящи за лятното време и ще накарат вас и партньора ви да се почувствате наистина невероятно!

Изправена кучешка

Старата надеждна кучешка поза позволява на вас и партньора ви да се наслаждавате на всякаква дълбочина на проникване – но когато и двамата сте изправени, вместо притиснати в чаршафите, ще имате много повече въздух, циркулиращ около телата ви, вместо да залепвате един за друг от горещите ласки.

Пеперуда

Пеперудата е модифицирана мисионерска поза и ви позволява да лежите по гръб върху равна повърхност (чудесен момент да използвате нещо хладно и плоско като маса или плот) с партньора между краката си. Ако пък сложите краката си върху раменете на половинката си, може да получите наистина дълбока и взривяваща възбуда.

Обърната ездачка

Страхотна позиция, когато жената иска да поеме контрола – така можете да обкрачите партньора си и да имате пълна свобода за въртеливи движения и тласъци, като същевременно ще дадете на партньора си невероятна възбуждаща гледка.

Гореща лъжичка

Дотук се фокусирахме само върху позите, които увеличават удоволствието и намаляват допирните точки само до най-важните. Но класическата лъжичка всъщност може да бъде подходяща за лятна секс поза, ако сте човек, който наистина обича да се чувства близо до партньора си, но и иска да спести малко от енергията си. Накарайте партньора си да се плъзне отзад, притискайки гърдите си към гърба ви. Мързеливите, бавни, сластни тласъци и свободата на ръцете му, които могат да стимулират гърдите и клитора ви, са предимства, които със сигурност няма да искате да пропуснете.

https://www.edna.bg

ОЩЕ ГОРЕЩИ СТАТИИ: