Йордан Йорданов е избран за председател на ПП „Възраждане” – Добрич

0
341

На последното отчетно-изборно събрание Йордан Йорданов бе избран за председател на ПП „Възраждане” – Добрич. Той е на 39 години.Роден е в град Добрич, средното си образование завършва в ПГ по ветеринарна медицина „Проф. д-р Георги Павлов”. Завършва Медицински Колеж – Варна със специалност рентгенов лаборант, в момента следва магистратура по Здравен Мениджмънт в Медицински Университет „Проф. д-р Параскев Стоянов” гр.Варна. Работи в местната болница, изцяло отдаден на професията и семейството си, той е семеен с едно дете. Владее английски и руски език.

За заместник председател е избран Георги Джендов, тoй е на на 36 години. Роден е в град Добрич, семеен с две деца. Завършва висшето си образование в Технически университет – Варна, със специалност инженер по транспорта. В град Добрич е учил в СУ „П. Р. Славейков” и ЕГ „Гео Милев”. Владее английски и немски език. Работил е като технически секретар в земеделска организация и журналист в земеделска медия. Има богат опит като ръководител в промишлено предприятие в Германия. Георги Джендов е и кандидатът за кмет на ПП „Възраждане” за Община Добрич.

За секретар на местната структура е избрана Ружа Сотирова, тя е на 35 години, завършила Шуменски Университет „Епископ К. Преславски” със специалност английска филология,  в момента работи като преводач.

Народният представител от 48-то и 49-то Народно