Добрич има нужда от деен кмет, от отговорен човек, който да работи със себеотрицание не за себе си, а за обществото. Това заяви в Добрич председателят на НФСБ Валери Симеонов на официалното представяне на кандидатурата на народния представител Йордан Апостолов за кмет на града, издигнат от партията на Симеонов. За да подкрепи Апостолов в предстоящата предизборна битка, в Добрич пристигна  цялото партийно ръководство на НФСБ начело с лидера Валери Симеонов.
„Апостолов идва от бизнеса, доказал е успешните си действия, своята предприемчивост, ефикасността на своята работа чрез реализацията си в предприемаческата дейност и съм сигурен, че с неговите качества Добрич ще има един от най-качествените кметове на България” – подчерта Симеонов.
„Приемам да вляза в тази битка със съзнанието, че тя ще бъде много трудна, но знам, че добричлии няма да бъдат подведени и излъгани. Като добричлия не мога да остана страничен наблюдател” – заяви от своя страна Йордан Апостолов. Той бе категоричен, че на Добрич е нужна дълбока и коренна промяна. По думите му сегашното управление на града е прекъснало връзката си с хората и е убило вярата им в институциите.
„Предстои ни тежка и отговорна задача да върнем Добрич на гражданите. Силата на един кмет идва от гражданите, затова кметът трябва да има задължителен ежедневен контакт с тях” – каза още настоящият народен представител и кандидат за кмет. Той припомни, че от НФСБ са внесли на последната сесия в Народното събрание законопроект за промяна в Закона за местното самоуправление, в който се задължават кметовете да имат приемен ден, тъй като в досега действащото законодателство текстът е пожелателен.
За прозрачни обществени поръчки с участието на гражданите и привличане на инвеститори, които да разкриват нови работни места, се обяви още Апостолов, презентирайки бъдещата си визия за управлението на града.

Той обяви още, че на този етап кандидатурата му за кмет на Добрич е подкрепена от  ЗНС, Земеделски Съюз „Ал.Стамболийски” и ПП „ Средна европейска класа”.
Йордан Апостолов е роден и живее в Добрич. Той е на 49 години, по образование е агроном и икономист. В момента е народен представител от Бургас от НФСБ, зам.-председател на парламентарната Комисия по земеделие и храни и  член на Комисията по бюджет и финанси, съобщи Дарик радио Добрич.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  5. БЪЛГАРИТЕ
  6. РИБОЛОВ
  7. ГЮВЕЧ
  8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  9. България – Китай 中国保加利
  10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  13. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА