• Инфлуенсърката и модел от OnlyFans Луна Бейа е снимала клипче по какъв начин прави секс в метрото в мексиканската столица Мексико сити, до момента в който актът бива следен от присъстващите по това време в мотрисата пасажери.

    Самата авторка и изпълнителка в основната роля към момента не е дала пояснение за какво го е направила.

    Свидетели на същата панорама станаха пасажерите и в метрото в град Монтерей в щата Нуево Леон през 2015 година Тогава обаче Бейа оправда неприличните си дейности с идеята, на която се е посветила. По думите ѝ от този момент не е обикновено цялото общество да я подлага на критика, че е демонстрирала голотата и гърдите си, а да мълчи за ежедневното принуждение, което залива родната ѝ страна.

    Хора, които ги тормози повече голотата, в сравнение с насилието! Времена, в които циците са по-опасни от патроните, написа преди девет години в Туитър еротичният модел.

    Някои позволяват, че претекстът ѝ най-вероятно още веднъж е същият, защото времената в Мексико не са се трансформирали доста спрямо отпреди съвсем 10 години.

    Както е известно, Мексико е една от страните с най-високи равнища на принуждение, убийства и отвличания в света. Според мнозина анализатори най-големият проблем на Мексико е сериозната обязаност на политиците с локалните наркокартели и фиктивната война на държавното управление с тях. https://novini247.com/