• Младата жена и цялото и семейство пострадаха, след като баща и шофьор на колата, в която пътували, изтърва управлението, автомобилът се преобърна в крайпътен скат и всички бяха ранени

Трагедия разтърси Петрич. Издъхна 30-годишна жена от катастрофа, станала преди дни край петричкото село Беласица, предаде struma.com.

Младата жена и цялото и семейство пострадаха, след като баща и шофьор на колата, в която пътували, изтърва управлението, автомобилът се преобърна в крайпътен скат и всички бяха ранени.

Най-тежко пострада 30-годишната майка на бебе, което също пътувало в колата. Младата жена бе транспортирана спешно от болницата в Петрич до МВР болница София в тежко състояние и снощи е издъхнала. Останалите ранени все още се лекуват.

Kатастрофата стана на 3 април около обяд на пътя Беласица-Петрич. 5-има бяха тежко ранени, сред тях и бебе, а от пресцентъра на ОД на МВР съобщиха, че няма данни за сериозно пострадали хора. И днес дойде черната новина след  катастрофата.

Бебето е добре, останалите – бащата, лелята и приятелка на загиналата млада жена все още се лекуват от травмите си в болница. Семейството пътувало да кръщава бебето на починалата жена.  https://blitz.bg