Ивайло Петев с две дилеми по състава

0
315

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев има две дилеми по състава за днешното домакинство срещу гранда Аякс. Основната е свързана с вратарския пост. Хърватинът Симон Слуга пази в последните три двубоя – ЦСКА – София, реванша с Астана и загубата от Черно море на “Тича”.

Титулярят Серджио Падт получи контузия след първия двубой с казахстанците като гост. После на реванша с Астана той бе на пейката, както и срещу варненци. Заради по-големия му опит именно в Нидерландия, където пази дълго време за Грьонинген, Петев почти сигурно ще се довери на Падт.

Лудогорец се готви за нова луда европейска вечер срещу гранда Аякс

Лудогорец се готви за нова луда европейска вечер срещу гранда Аякс

Другата дилема е свързана със средата на терена. Там двойката вътрешни халфове е Клод Гонсалвеш и Якуб Пьотровски, но е възможно да има промяна. Младокът Иван Йорданов ще продължи да действа зад нападателя Руан Секо. Може в средата на терена да се появи Доминик Янков или Педро Нареси.

Защитник на ЦСКА - София предупреди Аякс за Десподов и заяви: Лудогорец е клуб без история

Защитник на ЦСКА – София предупреди Аякс за Десподов и заяви: Лудогорец е клуб без история

По крилата без алтернатива са Кирил Десподов и Бърнард Текпетей. Мачовете с Аякс може да са последни за тях с екипа на Лудогорец, тъй като не е изключено да бъдат трансферирани.

Carlsberg “Домът на Феновете” е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe



Източник