дом Акценти Запознайте се с палавницата, изсмукваща с див секс известни мъже

Запознайте се с палавницата, изсмукваща с див секс известни мъже

209
0

 

 

  • Мъжемелачката не харесва любовната игра, а предпочита директния екшън

Дългата поредица от контузии на италианската тенис звезда Матео Беретини, която доведе до срив в кариерата му,  е резултат на приключилата връзка с телевизионната водеща Мелиса Сата, пише „Кориере дело Спорт“.

27-годишният финалист от „Уимбълдън“ през 2021 г. и 38-годишната мъжемелачка бяха заедно от началото на 2023 г., но само преди седмица обявиха раздялата си.

Счита се, че 38-годишната Мелиса Сата е причината за контузиите на Беретини и по-точно нейната страст към секса, която напълно изтощава партньорите й. Италианското издание припомня нейно изказване от времето, когато беше сгодена за футболиста Кевин-Принс Боатенг в периода 2011-2020 г.

„Причината Кевин да пропуска много мачове заради контузии е прекалено честият секс. Правим го между седем и десет пъти на седмица. Не обичам любовната игра. Харесвам директния и див екшън. Предпочитам да бъда отгоре, тогава имам контрол“, призна палавницата преди години.

„Кориере дело Спорт“ припомня, че докато беше във връзка със сексапилната Сата, италианският тенисист достигна едва осминафинал на „Уимбълдън“. На Australian Open отпадна в първия кръг, а на US Open беше елиминиран във втория. В момента Матео Беретини е 125-и в света.

През годините Мелиса Сата успя да вкара в леглото си няколко звезди на световния спорт. Първо имаше връзка с Кристиан Виери, след това заради отношенията с нея покойният Коби Брайънт беше пред развод. В периода 2003-06 г. го правеше  с колегата си от телевизията Даниеле Интеранте, а за известно време заживя сгодена с бизнесмена Джанлука Ваки. Всички до един са били изсмуквани до откат от страстната Мелиса. Лошото е, че такива като Беретини не могат да са пълноценни на корта…