На 7 април – Световен ден на здравето и празник на всички работещи в медицинската сфера, празнуваме всички ние – хората, посветени на най-висшата ценност – здравето! Лекари, медицински специалисти, всички, заети в здравния сектор, които с  професионализъм и много отдаденост не просто се грижим за пациентите и тяхното оздравяване, но и се опитваме да им дадем надежда.

Затова – в навечерието на нашия празник – с голямо уважение и респект отправям най-искрените си поздравления към всички, които се грижат за здравето на добруджанци!

Бъдете все така всеотдайни и съпричастни към страданията на хората! Продължавайте с истинска отдаденост да утвърждавате авторитета на професията! Бъдете все така отговорни, продължавайте да дарявате здраве и живот! И да вдъхвате сила, увереност и надежда на болните!

Желая на вас и семействата ви здраве, спокойствие, благоденствие и щастие, защото го заслужавате! Защото именно вие сте хората, които носят най-голямата отговорност за другите и имат най-благородната професия в света – тази, която буди доверие, грижи се за живота и съхранява надеждата!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Д-р Георги ЖЕЛЯЗКОВ

изпълнителен директор на МБАЛ – Добрич