Донор на сперма, който има 48 деца досега и още 10 или 11, които предстои да бъдат родени, се бори да намери любовта на живота си – признавайки, че повечето жени губят интерес, когато разберат какво прави.

31-годишният Кайл Горди от Лос Анджелис предлага спермата си на самотни майки, лесбийски двойки и съпрузи и съпруги, които не могат да заченат собствени деца. Споделя, че е решил да стане донор след ред неуспешни любовни връзки. „Винаги съм искал да имам деца, но много бързо се изморявам от една връзка“, разказва младият мъж.

Той популяризира услугите си, които са безплатни, в социалните мрежи, и вместо да отиде в банка за сперма, дава материала директно на жените, пише „Jutarnji.hr“.

Кайл Горди обяснява, че някои хора не искат да отидат в банка за сперма, защото донорите там са анонимни, което означава, че новите родители няма да знаят нищо за човека

чиито гени ще носят децата им

затова се обръщат към него.

Досега, през последните 8 години, той е помогнал на десетки жени да станат майки, но щедростта му коства любовния живот.

„От десет години нямам приятелка. Винаги, първо, казвам на жените какво правя, и в този момент те стават незаинтересовани. Те ми казват, че разбират, че искам да помагам на жените, но че не искат някой, който вече има деца от други жени. Не им харесва“, посочва Горди.

Всичко започна преди осем години, когато двойка лесбийки изразяват желанието си за дете, но се

притесняват да вземат сперма от банка

защото няма да знаят нищо за историята и живота на бащата.

„Беше им неудобно, че няма да знаят нищо за биологичния баща, дори откъде идва. Затова си говорихме и аз им казах: „Слушайте, аз с удоволствие ще даря спермата си, дори детето да знае кой е баща му, ако иска“.

След това той еякулира в чаша и им я дава. Две седмици по-късно една от двете жени му се обажда и му каза, че е бременна и носи детето му“, съобщава „Jutarnji.hr“.

След това Горди разказва, че все повече жени започват да се

свързват с него през интернет

„Помогнал съм за създаването на много семейства, наистина правя това, което правя, правя го сериозно и напълно безплатно“, казва той.

Кайл се е подложил на генетично изследване, тестване за полово предавани болести и анализ на сперма. Освен това той не пие алкохол и се опитва да яде органични храни, за да гарантира, че спермата му е в отлично състояние.

Кайл обяснява, че не взима нищо за услугите и че това, което прави, го излага на риск – тъй като технически той е законен баща на детето, майката може да поиска от него

да плаща издръжка по всяко време

Бездетните семейства го избирали заради прекрасните му гени. „Произхождам от добро семейство. Баща ми е юрист, майка ми – програмистка, а дядо ми е преподавал в Калифорнийския университет в Лос Анджелис и е бил личен приятел и колега на Алберт Айнщайн. Децата ще получат всички тези юридически и инженерни гени“, обяснява той.

********

Студентки събират ръчно сперма от донори в Китай

Китайците, които винаги са успявали да изненадват света със своите уникални изобретения, преди време отново привлякоха погледите към себе си. Този път с иновативен начин за събиране на сперма от донори.

В Поднебесната империя порно филмите и списанията са вече демоде. Тяхното място се заема от самоотвержени и красиви труженички, които ръчно успяват да напълнят банките с течността на живота.

Оказва се, че след намесата на младите момичета, качеството на услугата се е подобрило, и то в пъти, пише и delo.bg.

Първата банка за сперма в света обаче е създадена не в Китай, а в Япония още преди 52 години. Именно там се създава новата длъжност на специално обучена асистентка, помагаща на мъжете. До решението се стига, след като методите за дарителство се оказали недостатъчно ефективни, за да предизвикат интерес у мъжете.

За този пост кандидатстват предимно студентки, които имат нужда от допълнителни доходи. Заплатата на момичетата, трудещи се в този бранш, е около 1200 долара. Тяхната задача се изразява единствено в това да помагат на дарителите да свършат по-бързо в пластмасовото бурканче.

Разбира се, като всяка една работа и тази крие своите рискове. В Китай и Япония се смята, че това изпълнение на служебните ангажименти може да има риск за здравето, тъй като могат… да се претоварят ръцете.  bg-voice.com

  1. Синът на супердонор на сперма издирва хиляди братя и сестри
  2. Тайнствен японски милиардер създава деца в десетки страни, за да направи своя армия и да завладее света
  3. АМЕРИКАНСКИ ДОНОР НА СПЕРМА НАПРАВИЛ НАД 100 ДЕЦА ЗА 4 ГОДИНИ
  4. Семейство от 3 лесбийки търси някой да ги заплоди
  5. 43-годишният Хубен е биологичен баща на 120 деца
  6. В Дания дават 1000 лв. за българска сперма
  7. Донорите на сперма да не бъдат анонимни, искат в Япония
  8. Банката за донорска сперма пресъхна
  9. Американец се оказа татко на 75 деца
  10. Скандал в САЩ. Баща на 150 деца!
  11. Осеменяване на лесбийки – най-новата услуга в нета