ДОБРИЧ ПРОДЪЛЖАВА В „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“ С ЧЕТИРИМА УЧАСТНИЦИ

0
561

Продължава успешното представяне на участници от Добрич в тазгодишното издание на „Гласът на България“. Четирима музикални таланти влязоха в окончателния състав на четиримата треньори и тази неделя ще пеят във вокалните дуети.

Деница Ангелова остава в отбора на Любо Киров. Завършила е Средно училище “Св. Климент Охридски” в класа на Милена Пеева. По-късно завършва Софийския университет, специалност „Музикална педагогика”.  Живее в София, където работи в частна детска градина

Коста Коларов продължава в отбора на Дара. Той се занимава с музика от малък – пее, пише песни, свири на пиано и на китара и има собствена рок група Bloodrush.

Двама добричлии попаднаха в отбор Галена. Александър Петров е на 20 години, в момента е студент в Медицински университет – Варна. С музика се занимава от 4-годишен. Носител е на множество музикални награди. Пише стихове. По майчина линия е родственик на Стефан Караджа.

16-годишният Максим Панайотов също продължава в отбора на Галена.  Момчето спечели треньорите със своя красив глас. Обича да свири на пиано и да пее.

След представяне на финалния отборГалена, самата Галена заяви следното: „Силно вярвам в безграничния им потенциал и безспорния им талант и съм убедена, че всеки един от тях може да извърви трудния път до финала и да бъде следващия Глас на България. На тях — благодаря за доверието, а на вас — благодаря, че ще ги подкрепяте, и се надявам вашият финалист да е именно сред тези прекрасни момичета и момчета със завладяващи гласове!

Победителят получава голямата награда ада от 50 000 лева и титлата „Гласът на България“.

НДТ