Димитрина Германова озвучи героиня във филм на Disney, чиято премиера е днес

0
931
Димитрина Германова от Студио за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежки център – Добрич имаше щастието да бъде част от звездния екип от актьори и певци, реализирали дублажа на „Енканто“ – 60-тият пълнометражен анимационен филм на Disney. Филмът излиза по кината от днес. Енканто е приказно място, където ще се запознаем с магическото семейство Мадригал. Димитрина Германова озвучи една от главните героини в този анимационен филма – Изабела Мадригал. Изабела е “госпожица перфектна” и владее силата да контролира цветята.
Освен гласът на Диди Германова, в българската версия на анимацията ще чуем и гласовете на Веси Бонева, Прея, Надежда Панайотова и Филип Аврамов, както и на други актьори и певци, озвучили веселите и колоритни герои във филма.
Тази календарна година бе наистина вълшебна за Димитрина Германова. Тя участва в два мюзикъла на Варненска опера – „Коса“ и „Цар Лъв“, грабна няколко награди Гран при от конкурси за млади поп изпълнители, стана носител на Наградата за млад творец на Община град Добрич, а сега, в края на годината, участва и в дублаж на филм на Disney. Истинска звездна година за 17-годишната талантлива добричлийка!