ДИМИТРИНА ГЕРМАНОВА ИЗБУХНА НА СЦЕНАТА НА „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

0
343

Талантливото момиче на Добрич Димитрина Германова откри новия сезон на „Гласът на България“ и взриви сцената с брилянтното си изпълнение на хит на CREEР, което накара и четиримата треньори да обърнат столовете си. От битката отпадна Миро, тъй като DARA натисна първия за сезона Супер Блок бутон и го блокира.

„Не знам в Добрич какъв въздух дишате и каква вода пиете, обаче това, което ти донесе на сцената, беше чудо“, каза Мария Илиева, в чиито отбор Дими продължава напред.

„Това е потенциалният „глас“ на България, отсега ви предупреждавам“, каза Миро.

Всички от сърце пожелаваме Димитрина Германова както беше първа в конкурса „Гласът на България“, така да бъде последна и да го закрие като победител.

Само преди няколко дни 19-годишното момиче получи наградата на Фондация „Димитър Бербатов“ за 2022 година. Талантливото момиче бе избрана за носител на Голямата награда в категория „Изкуства“ за ученици от  9 до 12 клас.

„Лауреат на Голямата награда на Фондация “Димитър Бербатов”!

Вълнувам се изключително много, че държа тази статуетка!

Наградата е много ценна за мен….стъпка по стъпка вървя към нея вече 7 години…

Ценна е, защото е заредена с духа и примера на Димитър Бербатов, с ентусиазма на екипа на фондацията; ценна е и защото е спечелена в  надпревара с най-добрите сред най-добрите!

Благодаря на хората, които имат най-голям принос за това да съм тук сега – Елена Карабельова, доц. Alice Bovarian и Lana  Anzaridze!“, написа в профила си във Фейсбук Димитрина Германова. НДТ