Дарина Павлова се сети за Илия

0
3942

 

Вдовицата на разстреляния бос на „Мултигруп“ го ожали в Инстаграм под обща снимка с целувка

Дарина Павлова, вдовица на разстреляния от наемен убиец през пролетта на 2003 г. бос на „Мултигруп“ Илия Павлов, се сети за покойния си мъж.

Родената в Казанлък екс моделка и неуспяла актриса публикува снимка в профила си в Инстаграм, на която се целува страстно с мъжа си. Снимката е правена през далечната 1998 г., когато Илия Павлов бе богаташ №1 на България и контролираше ключови сектори от икономиката.

„Странно е по колко много начини може да ти липсва човек. Липсват ми нещата, които правеше, и човекът, който беше, но също така ми липсва и коя бях аз до него. Начинът, по който всичко, което казвах или правех, беше красиво, забавно или важно. Колко много значехме един за друг!!!“, написа Дарина Павлова на 6 август. На тази дата Илия Павлов щеше да навърши 59-годишна възраст.

След като някогашния борец бе екзекутиран, вдовицата му Дарина прибра стотици милиони долари наследство и офейка с децата си в Америка, уплашена да не последва съдбата на мъжа си, или пък да не бъде рекетирана от мафията за пари и имоти. Мнозина обвиняват и до днес вдовицата на Илия Павлов, че не тачи паметта му и че не се е вясвала на гроба му от години.

В интерес на истината, в последните години от живота на боса на „Мултигруп“, той имаше друга любимка – Ивайла Бакалова. До негов развод с Дарина обаче не се стигна – разстреляха го, преди двамата да разтурят брака си. https://lupa.bg

Илия Павлов в прегръдките на жена си Дарина и фаворитката си Ивайла Бакалова

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST