Дарина Павлова напусна Италия и окончателно се установи в Дубай, където живее голямата дъщеря на Илия Павлов – Венцислава, от първия му брак с Антоанета Чергиланова.

Венцислава е омъжена за сина на един от най-богатите мъже в Близкия изток. Фамилията притежава огромна империя в хотелската индустрия, в бизнеса с недвижими имоти и рекламата. Покрай заможните си роднини Дарина живее като истинска принцеса. Излиза на вечери с шейхове, желана персона е на всички светски и бизнес събития. Има контакти с едни от най-влиятелните знаменитости в Дубай.

В средата на декември миналата година Мадам Мулти се появи на 13-ия Международен инвестиционен форум на семейните бизнеси, който се проведе в един от хотелите на изкуствения остров Палм Джумейра.

На събитието нашенката присъства като част от екипа на зет си Микнас Тарек. На своите партньори, сред които милионери от Саудитска Арабия, Дубай, Бахрейн, САЩ, Русия и Белгия, Микнас представил тъща си като посредник по инвестиции и развитие, пише “Галерия”.

Според запознати Дарина тъне в лукс в просторен палат и често кани българските си приятели Мартина Вачкова и Владо Пенев на гости. Вдовицата на Илия Павлов преди това живееше в архитектурно бижу като от приказките в топ в центъра на Рим, което бе превърнала в място за светски купони и партита за важни персони от италианския и световен елит./show.blitz.bg

  1. С рокля, прозрачна до бикините ѝ и деколте до пъпа, Дарина Павлова събра погледите в Кан! (СНИМКА+ВИДЕО)
  2. Блондинка от Минесота грабва милионите на Илия Павлов!
  3. Мафиотските вдовици на ВИС и СИК с охрана за 10 бона
  4. Разтърсващо разкритие – Мая Илиева в афера с Плевнелиев?
  5. ПОТРЕСАВАЩИ РАЗКРИТИЯ! Мадам Мулти убила дете на Илия Павлов
  6. Дарина Павлова измамена с 18 млн. евро! Весела Кюлева завлякла Мадам Мулти с грешна инвестиция
  7. Дарина Павлова била агент на ДС
  8. Изплуваха любопитни разкрития за Дарина Павлова
  9. Гадателката Теодора Стефанова: Дарина е част от фамилията Берлускони
  10. Дарина Павлова финансира тайно Кунева?