дом Акценти Горещата земя на юли забавя нещата: китайският хороскоп за седмицата от 10...

Горещата земя на юли забавя нещата: китайският хороскоп за седмицата от 10 до 16 юли

542
0

Добре дошли в първата седмица от месеца на земната коза. Месецът, както вече споменахме, е специален. Той е доминиран от енергиите на горещия Ин на Земята – енергията на пустинята, твърдия, но в същото време движещ се пясък на дюните, мъглата на горещия въздух, животворната прохлада на оазисите или разочарованието от миражи .

Юли ви кара да държите очите си отворени и да не вземате прибързани решения. Всичко, което планирате да направите този месец, не забравяйте да го проверите „на зъб“, за да не попаднете в каша.

Що се отнася до новата седмица, тя ще бъде по-спокойна от миналата, но не толкова, че да вземете супер важни решения и да започнете сериозни проекти. Най-доброто, което трябва да направите, е да изчистите предишните блокажи и спокойно да планирате бъдещето.

Понеделник, 10 юли. Ин земя на змията

Този понеделник няма да оправдае репутацията си и ще бъде доста ефективен ден, пълен с положителни очаквания. Енергиите благоприятстват всички правилни начинания (добре, нека си припомним какви полезни неща възнамерявате да „започнете от понеделник“?) Съветваме ви да не забавяте темпото и да се възползвате от енергийната пауза, за да направите нещо приятно за себе си.

Планирайте всякакви “начала” за понеделник – начало на обучение, лечение, начало на ремонти и ремонти, започване на нова работа (кога по-добре от това да направите това в понеделник?). Можете да подпишете документи за откриване на бизнес, да се запознаете с нови хора и да започнете нови приятни връзки.

Неблагоприятно е в понеделник да предприемате дълги разходки с лодка и като цяло да се занимавате с вода. Копаенето на дупки и канавки също, според bazi, е вредно в този понеделник. Хората със Свиня в картата трябва да бъдат възможно най-внимателни и да запазят спокойствие на всяка цена .

Вторник 11 юли Янг метал на кон

Но вторник, напротив, ще се прояви като ден на спирачки и бездействие. Енергия при минимални заплати, желания при нула, неумолимо се стреми да заеме хоризонтална позиция. Отдайте се на малки неща, изберете удобно място, където никой няма да ви безпокои и направете най-важното нещо на света – самосъзерцанието.

За вторник не трябва да планирате сериозни, енергоемки дела. И ако трябва да ореш, тогава имай предвид, че ще трябва да извадиш всичко на собствените си вени. Енергиите на деня са плътно затворени и изчерпани до краен предел, така че буквално няма къде да чакате помощ.

Денят е неблагоприятен за посещение на лечебни заведения, започване на лечение и диагностични процедури. Не трябва да се съгласявате на операция (планирана!) Всичко, което се отнася до спешното лечение, не подлежи на никакви съмнения. За тези с плъх в графиката си, денят може да изглежда доста забързан.

Сряда, 12 юли Ин метал върху коза

В сряда напрежението малко ще се отпусне. Енергиите, разбира се, са твърди (метална и земна), но в същото време стабилни. Искате да раздвижите нещо, да мечтаете, да създавате и да изразявате себе си. Хубаво е да помислите за такъв ден и да планирате нещо конкретно вдъхновяващо и благодатно за бъдещето.

В сряда се погрижете за подготовка за нови постижения, планирайте бъдещи пътувания. Ако се готвите да правите голяма покупка, сряда е най-доброто време за търсене на изгодни варианти. Пазаруването като цяло в този ден ще бъде много благоприятно. Особено тази, която ще ви помогне да станете повече в бъдеще, отколкото сте днес.

Енергиите на разширяване също ще улеснят началото на обучението, началото на строителството и нова дейност за вас. Добър ден, правилният да поставите основата, основата на вашето проспериращо бъдеще.

В същото време работата по физическото подреждане на основата не е много добре дошла в тази среда. Всички земни работи ще бъдат трудни, пренасрочете ги за друга дата. Хората с Вол в картата имат добри шансове да преместят някои трудни проблеми.

Четвъртък, 13 юли Ян вода на маймуна

Четвъртък е за премахване на нещо или някого от вашето пространство. И ако вие не го направите сами, под контрол, тогава енергиите ще го направят вместо вас. Според всеки в този ден всичко остаряло ще бъде безмилостно изметено от колибата.

Най-добре е да планирате за четвъртък това, което отговаря на енергийното настроение за деня – обличане във всички форми и сетива. Измийте къщата, подредете развалините в килерите, елиминирайте токсичните взаимоотношения от пространството. Би било правилно да започнете диета и курс на прочистване, да се откажете от лошите навици. Можете да премахнете (но не и да лекувате!) зъби.

Силно препоръчвам да направите поне едно от горните, в противен случай енергиите на пречистването, управляващи този ден, ще вземат всичко в свои ръце. В четвъртък има голяма вероятност да загубите пари и документи. Хората с Тигър в картата трябва да бъдат възможно най-внимателни и бдителни. Имате повишен шанс за нараняване и проблеми.

Петък, 14 юли Ин вода върху петел

Петък като ден на сблъсък може да поднесе изненади, но най-вероятно няма да са особено приятни. Енергиите на деня допринасят за разрушаване на планове, разваляне на споразумения, създаване на бариери и спънки за осъществяване на вашите планове.

Най-добре е в петък да не започвате нищо ново, да се занимавате спокойно с ежедневните си дела и да „сведете главата си“. Благоприятни са незадължителни срещи с приятели, тихи събирания, ходене на кино или театър, излети сред природата.

В петък не трябва да започвате сериозно лечение, сватбите и годежите също няма да минат много гладко. Възможни са кавги и недоразумения. Големите пътувания, преместването и началото на ремонта е най-добре да се отложат за друга дата.

Негативният аспект на деня трябва да се обърне специално внимание на хората със Заек и Петел в картата. Можете да бъдете особено бурни.

Събота, 15 юли Ян дърво върху куче

Събота ще позволи малко почивка от нестабилността от последните дни. Благоприятно е всичко, което е свързано с изграждането на взаимоотношения. Няколко комбинации от енергии наведнъж намекват, че съботата трябва да бъде посветена на срещи, дати, сърдечни разговори и декларации за любов. Разводите, между другото, в събота също са доста благоприятни. В смисъл, че и тежките разговори в събота имат шанс да преминат максимално спокойно и природосъобразно.

Тъй като в събота властват енергиите на Земята, а Земята е икономика и плодородие, е много благоприятно да се организират вечери, празненства за новодомци и други домашни партита в събота. Освен за събирания и разговори за най-важното, събота е добра и за правене на планове за близкото бъдеще. Земните енергии на деня благоприятстват солидните хора, които знаят как да планират и изпълняват плановете си.

За хората с Дракон в картата един ден може да донесе досадни неприятности и несъответствия. Определено не трябва да създавате твърде големи очаквания за този ден.

Неделя, 16 юли Ин дърво върху прасе

Неделя ще бъде много по-лесна и забавна. Ще има ентусиазъм, празнина в прозореца и перспективи напред. Енергиите на деня насърчават покълването на всичко ново и вдъхновяващо.

Планирайте за неделя най-важните събития, които са от значение за вас. Денят е благоприятен за сватби, годежи и церемонии по предлагане на брак. Добре е да консолидирате партньорства в бизнеса, да купувате скъпи имоти, да подписвате инвестиционни договори.

Комбинациите от енергиите на деня ще ви помогнат да преминете безпроблемно през всички възможни рифове и препятствия, които стоят на пътя ви, ще намалят ефекта от потенциалните негативни влияния, заложени във вашата бази карта. Има смисъл да се възползвате напълно от такъв дар от енергии.

Хората със змия в картата си могат да бъдат прекалено изразителни в неделя. Не изпадайте в емоции и всичко ще бъде наред.

Успешна седмица на всички ни!