Голата Николета Лозанова разтрепери жълтурите. Клюкарски сайтове и вестници само дебнат да се съблече, милата.
Николета Лозанова мина всякакви граници, пусна се чисто гола във Фейсбук , жалва се ПИК. Сякаш са църковен вестник.
„Николета Лозанова отпразнува Великден в дома на Боби Михайлов“, е тлъстото заглавие в „Уикенд“. Но не с него, а с жена му Мария Петрова, да не си помислите.
Николета„Плеймейтката публикува фотос от двора на палата, като в кадър се вижда и кучето на бившата гимнастичка, което е от породата ваймаранер…. Разбира се, Николета не уточни, че се намира в Бояна, в където е домът на спортното семейство, но „Уикенд“ разпозна градината на Мария Петрова, която също качи кадри от двора си. Никъде не се вижда дали Боби Михайлов е в къщата или е натирен от жена си“, пише изданието.

НиколетаНай-популярният български инфлуенсър в социалните мрежи – Николета Лозанова, продължава с провокативните фотосесии в последните дни.

Приятелката на стража на Левски – Николай Михайлов, публикува фотос с дантелено облекло, на което с две ръце беше прихванала гърдите си. Под публикацията редица нейни фенове аплодираха идеята на Ни Ло за снимката, пишат от gong.bg.

„Всичко, до което се докосна, се разтапя“, написа тя под снимката, отбелязвайки, че е време за вечеря. https://infomax.bg/