Името на човек е най-важното нещо, което той има. Казват, че то дори може да предопредели съдбата на носителя му.

Затова от jenata.blitz.bg преди време ви казахме кои са имената, които носят жените, които са обречени да бъдат богати. Оказа се, че успешните хора също имат специфични имена.

Оказа се, че има мъже, които носят определени четири имена и са много опасни, а пък други са орисани да бъдат „мъже под чехъл“.

Но сега от jenata.blitz.bg попаднахме на друг интересен детайл. Оказа се, че жените, които носят четири конкретни имена, са много опасни. Затова е по-добре да бягате далеч от тях.

Ето кои са четирите женски имена, от чиито притежателки трябва да бягате далеч:

Анелия
Външно тази жена изглежда тиха и скромна, но това е измамно впечатление. Често притежателката на това име има арогантно и отмъстително поведение. Анелия може да бъде изключително категорична и принципна жена, която няма да търпи чуждото мнение. Тя не се доверява на другите хора, вярвайки, че сама знае правилното решение.

На Анелия не е лесно да угоди, защото тя ще открие грешки във всеки и всичко. В екип тя често се превръща в източник на спорове и подбудител на скандали, като предпочита да действа подмолно и зад гърба на всички.

Въпреки сложната си природа, Анелия обикновено става добра съпруга и майка, но само ако признае себе си за лидер в семейството. Ако съпругът реши да заеме водеща позиция, семейството е обречено на вечни кавги. Анелия определено ще се бори с него за титлата „лидер“. Малцина могат да издържат характера на тази жена.

Аделина
Собственичката на това име е много упорита и силна личност. Често тя оценява хората твърде стриктно, без да си прави труда да ги опознава правилно. Аделина обаче е и изключително арогантна, трудно й е да признае правото на някой друг. Тази жена е много дръзка и емоционална.

Аделина понякога е прекалено самоуверена. Тя е в състояние да спори на висок тон, уверявайки другите в своите способности. След загубата в спора собственикът на тази жена ще остане съсипан за дълго време. Ако ядосате Аделина, то по-добре дълго време не й се мяркайте пред очите, иначе ще изпитате гнева й.

На първата среща тя създава впечатление за приятелски настроен човек. Но в дълбините на душата й се крие трудна и егоистична природа.

Аделина знае как да бъде приятел, но изисква същата вярност от другите. Предавайки я, наистина можете да съжалявате, защото Аделина ще си отмъсти. По-добре е да бъдете приятели с тази жена, отколкото да бъдете неин враг, твърде емоционално и агресивно реагира на причинените й болки.

Диана
Жената с това име е студена и хладнокръвна личност. Тя знае какво иска и упорито върви към целта си. Тя има много мъжки черти: амбициозност, уравновесеност, решителност и направо груба директност.

Даяна рядко се влияе от другите, винаги може да остане сама със себе си. Тя оценява предаността, затова често изпитва лоялността на близките си. Особено Даяна обича да тества любимия си човек, опитвайки се да разбере колко й е верен.

След като вземе решение веднъж, Даяна рядко променя своите убеждения. Собственичката на това име има страхотен усет за неискреността и лъжите. Тя е непреклонна, така че е трудно да я умириш. Ако Даяна реши да те зачеркне от приятелския си кръг, то нищо няма да я принуди да промени решението си.

Жана
Това име характеризира решителни и силно волеви дами, които са в състояние да постигнат целите си. Често Жана подценява другите хора, затова те я смятат за безпринципна и неблагодарна личност. Въпреки това Жана е сигурна, че това е нейната сила. Тя знае как да мисли логично и рационално, отделяйки емоциите и личните привързаности. Жана се гордее със своята сила и агресивен натиск, но често така разваля отношенията с хората около нея.

Жана иска най-вече лоялност и преданост от хората около нея. Не може да бъде измамена, а и не знае как да прости обидите. Ако е необходимо тя дори може да се опита да отмъсти на враговете си. Поради темпераментното си разположение Жана често се кълне в други хора. Тя не знае как да прави отстъпки и да проявява великодушие, като предпочита да постигне всичко със сила и натиск. В името на своите близки Жана е готова за много, но няма да пощади своите предатели. / jenata.blitz.bg

  1. Кой тип жени трябва да избягвате
  2. Символика на личните и фамилните имена
  3. Най-куриозните български имена по данни от ЕСГРАОН
  4. Какъв символ е твоето име и какво разкрива той за теб
  5. Каквa жена сте според името си?
  6. Дунав – реката с най-много имена в света
  7. Тайландка нарече шестзначетата си: Ауди, Форчън, Порше, Мини, Фолксваген и Фиат
  8. Най-често срещаните имена в България са…
  9. Първата буква от името влияе при избора на партньор
  10. Името е ключът към дълголетието