БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 9-11.11.2019

0
687

 

На 7 ноември, около 22:10 часа в град Добрич е извършена проверка на 27-годишен мъж, от с. Пчеларово, обл. Добрич, известен на МВР. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,5 грама ,реагиращо на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 8 ноември, около 16:10 часа е получено съобщение за извършена кражба от къща, находящ се на територията на град Каварна. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 600 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 9 ноември, около 15:10 часа в района на с. Кладенци, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от 48-годишен мъж от град Добрич, известен на МВР. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,70 промила. Задържан за 24 часа . По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10 ноември, около 01:15 часа в района на КПП Балчик е извършена проверка на лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от 24-годишен мъж от град Добрич. В хода на проверката са установени бяло прахообразно вещество с тегло 0,3 грама реагиращо на амфетамин и суха тревна маса с тегло 0,5 грама, реагираща на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 9 ноември, около 09:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на мобилен телефон и банкова карта от 36-годишен мъж от с. Кардам, обл. Добрич. Деянието е извършено в питейно заведение на територията на с. Кардам за времето от 22:00 часа на 8 ноември до 03:00 часа на 9 ноември т.г. По случая е образувано досъдебно производство.

На 9 ноември, около 09:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на електрически тример и медни кабели от частен имот на територията на с. Сноп, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 10 ноември, около 17:30 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Деу” с добричка регистрация, управляван от 53-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,09 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.