БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 9.04.2019

0
1167

На 8 април, около 13:10 часа в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с варненска регистрация, управляван от 62-годишен мъж от с. Житница, обл. Провадия. В хода на проверката е установено, че регистрационните табели на МПС са издадени за лек автомобил „Мерцедес”. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 8 април, около 23:40 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с чужда регистрация, управляван от 48-годишен мъж.  При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,60 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 8 април, около 02:10 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в с. Стожер, обл. Добрич. На място е установено, че водач на ППС каруца на 36-години от с. Стожер, отнема предимството на движещия се по главен път град Варна посока град Добрич товарен автомобил „МАН” с румънска регистрация. Вследствие на ПТП, водача на ППС е настанен в МБАЛ Добрич с опасност за живота. Водача на товарния автомобил е с отрицателна проба за употреба на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

На 8 април, около 12:30 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в с. Камен бряг, обл. Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Ауди” с варненска регистрация, поради влошаване на здравословното състояние, губи контрол над МПС и се удря в крайпътна ограда. Вследствие на инцидента, 70-годишния мъж от с. Българево, обл. Добрич е настанен в МБАЛ Добрич с фрактура на горен крайник. По случая е образувано досъдебно производство.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 

 

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт

ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА