БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 6-7.06.2019

0
1082

След проведени ОИМ и ПСД е задържан криминално проявен и осъждан 26-годишен мъж от град Добрич. В хода на работа е установено, че същия е извършител на кражба на сумата от 2 480 лева от павилион, находящ се в центъра на град Добрич, извършена за времето от 21:00 часа на 2 юни до 09:15 часа на 3 юни. С прокурорско постановление, мярката му за задържане е удължена на 72 часа. Работата по установяване и документиране на престъпната му дейност продължава по описа на описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 5 юни, около 19:45 часа е получено съобщение за извършена кражба на електрически ръчни инструменти от частен имот на територията на с. Поп Груево, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 5 юни, около 10:30 часа е получено съобщение за извършена кражба на сумата от 40 лева от млекомат на територията на град Генерал Тошево. По случая е образувано досъдебно производство.

На 5 юни, около 17:50 часа по ул. „Агликина поляна” в град Добрич е спрян за проверка микробус „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от 27-годишен мъж, криминално проявен. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата им. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 5 юни, около 23:20 часа в град Добрич е извършена проверка на 32-годишен мъж от с. Полк. Иваново, обл. Добрич, криминално проявен. В хода на проверката е установена зелена тревна маса с тегло 0,4 грама, реагираща на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST