БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 6.11.2019

0
761

На 5 ноември, около 10:45 часа е получено съобщение за извършена взлома кражба от пристройка, находяща се в частен имот на територията на с. Малина, обл. Добрич. По данни на тъжителя е извършена кражба на моторен трион, 2 броя моторни коси, и два броя ръчни електрически инструмента. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието, малолетно  момче на 10-години от същото село. Вещите обекта на посегателството са установени и иззети по надлежния ред. Работата по случая продължава.

На 4 ноември, около 23:20 часа по ул. „А. Стоянов” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с чужда регистрация, управляван от криминално проявен 51-годишен мъж от с. Черна, обл. Добрич. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,32 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 5 ноември, около 16:45 часа е получено съобщение за извършена взломна кражба на стерео уредба от къща, находящ се на територията на град Тервел. По случая е образувано досъдебно производство.

На 5 ноември са получени сигнали за взлом на два апартамента, находящи се по ул. „Струма” в град Добрич. По данни на тъжителите са извършени кражба на златни накити с тегло 7 грама и сумата от 1 800 лева, а от другото жилище е извършена кражба на сумата от 1 800 лева и 410 евро. По двата случая са образувано досъдебни производства.

 

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. РИБОЛОВ
  9. ГЮВЕЧ
  10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  11. България – Китай 中国保加利
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST