БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ

0
339

 

На 10 април, около 13:30 часа е получено съобщение за извършена кражба на фарове, прожектори и огледала от селскостопански машини, находящи се в стопански двор на територията на град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 10 април, около 11:10 часа в с. Победа, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 20-годишен мъж и пътник на 38-години. В хода на проверката в МПС са установени различни части от селскостопански машини, обект на кражба от ДЗИ град Генерал Тошево. Двамата мъже са задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 10 април, около 09:20 часа е получено съобщение за извършена кражба на кранове от шахта на помпена станция, находяща се в землището на с. Раковски, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 10 април, около 20:40 часа в град Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 36-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за метаамфетамин и амфетамин. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10 април, около 09:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по главен път I-9 на разклона за град Каварна. На място е установено, че лек автомобил „БМВ“, управляван от 63-годишен мъж не спира на знак „СТОП“ и удря в дясна част движещият се по път с предимство посока град Шабла лек автомобил „САНГ ЙОНГ“. Вследствие на инцидента, 63-годиният мъж е настанен в МБАЛ Добрич с контузия на гръбначен стълб в областта на шията, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.