БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 31.07.2019

0
999

На 30 юли, около 15:45 часа е получено съобщение за извършен кражба в град Шабла на колесар ведно с моторна лодка с монтиран извънбордов двигател. По случая е образувано досъдебно производство.

На 30 юли, около 16:10 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в град Каварна. На място е установено, че лек автомобил „Ауди” със софийска регистрация, управляван от 41-годишна жена застига и удря лек автомобил „БМВ” със софийска регистрация, управляван от 54-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,25 промила в издишания от жената въздух. Задържана за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 31 юли, около 00:55 часа в град Каварна е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от 55-годишен мъж.. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,47 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 30 юли, около 06:30 часа е получено съобщение за извършена кражба на мобилен апарат, сума пари и два броя флаш памет от търговски обект, находящ се на територията на град Генерал Тошево. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 17-годишен младеж от град Генерал Тошево. Вещите обект на посегателството са иззети по надлежния ред. Работата по случая продължава.

На 30 юли по ул. „Ерма” в град Добрич служители на Сектор „ПИП” извършват проверка на търговски обект. В хода на проверката са установени 102 броя спортни екипа, 42 броя спортни долнища, 30 броя шапки, 35 броя шорти и 12 броя тениски, носещи логото на запазени търговски марки на обща стойност 20 000 лева. Собственика на обекта не представя надлжено разрешително за разпространение и съхранение на притежателя на изключителното право. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан  67-годишен мъж от град Добрич. Работата по случая продължава по описа на ОД МВР Добрич.

На 31 юни, около 03:35 часа е получено съобщение за възникнал пожар на територията на с. Телериг, обл. Добрич. Огънят е потушен от екипи на РД ПБЗН Добрич. Вследствие на инцидента са обгорели 2 броя автомобили и пристройка в частен двор. Материалите са докладвани в Прокуратурата. Причините за инцидента се изясняват. Образувано е досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST