БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 18.03.2020

0
1118

На 17 март, около 22:40 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с материални щети между лек автомобил „Джип” и лек автомобил „Пежо”. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1.85 промила в издишания от водача въздух на лек автомобил  „Пежо”. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 38-годишен мъж от град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 17 март, около 15:30 часа е получено съобщение от ЦСМП за приет мъж със фрактура на долна челюст. На място е установено, че след възникнал скандал в частен дом в с. Василево, обл. Добрич 38-годишен мъж от с. Гурково нанася удари в областта на главата на 24-годишен мъж. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан извършителят на деянието. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 16 март, около 16:15 часа е получено съобщение за извършена кражба на мъжка чанта с намиращите се в нея лични документи и сумата от 1 600 лева от незаключен лек автомобил „Тойота” паркиран по ул. „Полк. Дрангов” в град Добрич. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 51-годишен мъж от град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 17 март е получено съобщение за извършена кражба на метален шкаф обект от търговски обект,  находящ се по бул. „Добруджа” в град Добрич. с намиращите се в него сума пари в размер на 11 441 лева. Установено е, че чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в обекта.  По случая е образувано досъдебно производство.