На 14 септември, около 17:30 часа е получено съобщение за противозаконно отнел лек автомобил „БМВ” със старозагорска регистрация, паркиран по пътя от к.к. Албена посока град Балчик. По случая е образувано досъдебно производство.

На 14 септември, около 18:30 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в района на с. Ляхово, обл. Добрич. Установено е, че 48-годишен мъж, управлявайки АТВ, губи контрол над МПС и се преобръща. Вследствие на инцидента, водача загива на място. По случая е образувано досъдебно производство.

На 14 септември, около 12:40 часа е получено съобщение за възникнало ПТП на около 2 км. след с. Карапелит посока град Добрич. На място е установено, че 67-годишен водач на лек автомобил „Рено” със силистренска регистрация, губи контрол над МПС, преобръща се няколко пъти и спира движението си на черен път. Вследствие на инцидента, водач е прегледан и освободен за домашно лечение с диагноза сътресение на мозъка, порезни и охлузни рани. ПТП е обслужено по административен ред.

На 14 септември, около 10:00 часа е задържан 42-годишен мъж от град Каварна. Същия е нарушил заповед за незабавна защита, издадена на 29 август т.г. от РС Каварна. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 15 септември, около 02:10 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с материални щети в района на с. Рогачево, обл. Добрич. На място е установен лек автомобил „ДЕУ” с добричка регистрация, управляван от 60-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,98 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 15 септември, около 10:20 часа са получено два сигнала за умилено увредени МПС, паркирани на територията на с. Септемврийци, обл. Добрич. На място са установени два микробуса „Фиат” с добрички регистрации, като са срязани по две от гумите на автомобилите. По случаите са образувани досъдебни производства.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. БЪЛГАРИТЕ
  7. РИБОЛОВ
  8. ГЮВЕЧ
  9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  10. България – Китай 中国保加利
  11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST