БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 13.11.2019

0
660

На 12 ноември, около 16:30 часа е получено съобщение за самокатастрофирал  лек автомобил „Опел” в района на с. Честименско, обл. Добрич. Установен е водача на МПС, неправоспособен 29-годишен мъж от с. Сърнец, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12 ноември, около 17:50 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с пешеходец по ул. „Христо Ботев” в град Добрич. На място е установено, че лек автомобил „БМВ” с добричка  регистрация удря внезапно пресичаща пътното платно жена на 74-години. Вследствие на ПТП, жената е прегледана и освободена за домашно лечение с натъртвания. ПТП е обслужено по административен ред.

На 12 ноември, около 10:10 часа е получено съобщение за извършена кражба на около 160 литра дизелово гориво от котел за отопление на хотелски комплекс, находящ се по път I-9 в района на град Балчик. По случая е образувано досъдебно производство.

На 12 ноември, около 17:30 часа е получено съобщение за извършена взломна кражба на телевизор и двд плейър от къща, находяща се на територията на с. Оброчище, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 12 ноември, около 08:15 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Топола, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в имота. По данни на тъжителя е извършена кражба на 15 броя климатична система, хладилник, аспиратор и 2 професионални перални машини. По случая е образувано досъдебно производство.