БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 12-14.12.2021

0
853

На 11 декември, около 17:10 часа в с. Българево, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген”, управляван от 57-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 3,03 промила в издишания от водача въздух. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11 декември, около 12:10 в град Генерал Тошево е извършена проверка на неправилно паркиран лек автомобил „Ауди”, управляван от 33-годишна жена. В хода на проверката пътника в МПС, мъж на 48-години не изпълнява полицейските разпореждания, слиза от автомобила и извършва непристойни действия, отправяйки нецензурирани думи към полицейските служители. Същият е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11 декември, около 13:00 часа в с. Паскалево, обл. Добрич е извършена проверка на 22-годишен мъж. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 3,55 грама, реагираща на канабис. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12 декември, около 20:55 часа е получено съобщение за възникнал пожар на лек автомобил „Фиат”, паркиран в района на ж.к. „Балик” в град Добрич. Огънят е потушен от екипи на РД ПБЗН Добрич. Вследствие на инцидента, частично е изгоряло МПС. Причините за инцидента се изясняват. Образувано е досъдебно производство.

На 13 декември, около 03:45 часа в района на ж.к. „Дружба” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген”, управляван от 32-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,68 промила в издишания от водача въздух. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13 декември е получено съобщение за извършена кражба от стопанска постройка, находяща се в частен имот по ул. „Явор” в град Добрич. Установено е, че на 11 ноември, неизвестен извършител е проникнал в помещението. По данни на тъжителя е извършена кражба на ръчни инструменти, и два броя ръчни електрически инструмента. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен извършителят на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 42-годишен мъж. Същият е освободен от затвора „Белене” на 4 декември т.г. Материалите по случая са докладвани на РП Добрич. С постановление, срока на задържането му е удължено на 72 часа. Работата по случая продължава.

На 13 декември, около 13:55 часа в с. Изворово, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел”, управляван от 59-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,23 промила в издишания от водача въздух. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

След проведени ОИМ и ПСД служители на Първо РУ МВР Добрич задържат 41-годишен мъж. В хода на работа е установено, че същият е извършител на палеж на лек автомобил „Фиат”, извършена на 12 декември т.г. в района на ж.к . „Балик”. Материалите по случая са докладвани на Прокуратурата. Работата по случая продължава.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

  1.  ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА