На 9 юни, около 08:50 часа по ул. „Христо Ботев” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Форд” с бургаска регистрация, управляван от 27-годишен мъж от град Добрич, известен на МВР. При последвалата проверка на водача на автомобила  за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 9 юни, около 18:50 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с велосипедист по пътя от с. Тюленово посока град Шабла. На място е установено, че лек автомобил „Ленд Роувър”, управляван от 51-годишен мъж удря движещият се в същата посока велосипедист на 46-години. Вследствие на инцидента, велосипедиста е с фрактура на горен ляв крайник, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 10 юни, около 00:20 часа е получено съобщение за възникнал семеен скандал в частен имот на територията на с. Безмер, обл. Добрич. Вследствие на инцидента 45-годишна жена нанася множество прободни рани с метален предмет в областта на гърба и хълбока на 34-годишен мъж. Пострадалият е настанен в МБАЛ Добрич в стабилно състояние, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Начална страница