Бившият министър Владислав Горанов е извикан на разпит в Главна дирекция “Национална полиция”

0
516
На пресконференция в централата на ГЕРБ бившият премиер Бойко Борисов, който миналата седмица също бе извикан на разпит, заяви, че не е информиран

Бившият финансов министър Владислав Горанов е извикан на разпит в Главна дирекция Национална полиция днес, предаде БГНЕС.

На пресконференция в централата на ГЕРБ бившият премиер Бойко Борисов, който миналата седмица също бе извикан на разпит, заяви, че не е информиран.

По думите на Борисов с разпитите се цели отклоняване на вниманието.

“Питаха ме как съм държал миграцията, как съм успявал да дигам доходите, как години наред съм държал на 80 лв. цената на тока и т.н., и т.н.”, каза Борисов по повод разпитите.

Името на Горанов отново се появи в медиите през декември,

когато стана ясно, че той е напуснал страната след като е бил засечен в автомобил, обявен за издирване от Интерпол. Горанов обясни, че е взел колата на лизинг, а от фирмата заявиха, че вероятно става дума за така наречените клонирани автомобили. Според вътрешния министър Бойко Рашков обаче казусът не е толкова елементарен, а отговорите на възникналите въпроси ще станат ясни след края на започналата проверка.

https://www.vesti.bg/