Ето СМС-ите между Божков и финансовия министър

0
1244

Точно в 8 часа днес Васил Божков публикува първата част от уличаващи доказателства срещу властта, както обеща да направи снощи. Днес публично бяха предоставени СМС-ите, които хазартният бос е разменял с финансовия министър Владислав Горанов.

Бизнесменът, който се намира в Обединените арабски емирства и срещу когото у нас прокуратурата е повдигнала 11 обвинения, каза и че подготвя сигнал до български и международни институции.

Преди дни казах, че за хазартния ми бизнес съм контактувал с Влади Горанов, а не с Държавната комисия по хазарта. Ето как се случваше, написа Божков на страницата си във фейсбук и пусна два скрийншота от комуникацията си с финансовия министър.

Божков прави уточнение, че “девойката” е Мария Филипова, предшественичка на Александър Георгиев, председател на Държавната комисия по хазарта от 08.02.2018 г., понастоящем зам.-председател на Комисията по финансов надзор, а “Сашо” – Александър Георгиев, председател на ДКХ от 25.04.2019 г. до февруари 2020 г.; зам.-директор на НАП от май 2017 г. до април 2019г;

https://lupa.bg