• Плеймейтката щастлива от развръзката. Джизъса търси дори нова на ММ боеца

леймейтката Златка Райкова е отново под светлините на прожекторите. Този път освен за бъдещето си с Карен и подготовката за очаквания им син, плеймейтката поглежда и към миналото. Русото изкушение се радва за сдобрените й бивши гаджета. Става въпрос за Благо Джизъса и ММА боеца Жоро Валентинов, които успяха да стоплят отношенията си в телевизионно предаване.

Бившите баджанаци не само забравиха старата си вражда заради плеймейтката Златка Райкова, а и започнаха да кроят общи планове за бъдещето.

Щастлив от подновеното им приятелство, Жоро помоли Джизъса, който отскоро отново е семеен мъж, за лична услуга – да му съдейства да си намери гадже. “Жена ти няма ли някоя свестна приятелка, да ме запознае?”, попита той футболиста със светнали очи. “Ще намерим и отиваме на море!”, отсече убедено Благо.

Новата жена на Джизъса – Полина също отговаря на въпроси на последователи в Инстаграм. Там тя заяви, че въобще не ревнува футболния мачо. И само веднъж намекна, че никога не би простила изневяра. Освен това тя се съгласи, че се е омъжила много млада, “но пък красива”, казва още Полина.  https://telegraph.bg/

  1. Лъсна истината за цирка с годежа на Златка и Благо
  2. Благо защити честта на Златка и предизвика разкритието за нейни групови изпълнения в Правец
  3. Осъденият за търговия с жени Васил Телбизов: Златка ми беше най-оборотното момиче!

ОЩЕ РЮБОПИТНО ЗА ЗЛАТКА РАЙКОВА