• Нур Алфала иска пълно попечителство над сина ѝ Роман от Ал Пачино
  • Нур Алфала е забелязана с 62-годишния милиардер Николас Бергрюен
  • Продуцентката роди дете от Кръстника преди 3 месеца

Ал Пачино е най-възрастният актьор в Холивуд, който се сдоби с дете това лято на 83 години. Майка на малкия му син е 29-годишната филмова продуцентка от американско-кувейтски произход Нур Алфала.

В началото на септември се заговори, че двамата са се разделили, а преди броени дни тя бе забелязана на концерта на Стинг в Hollywood Bowl в Лос Анджелис в компанията на друг възрастен мъж – 62-годишния милиардер и филантроп Николас Бергрюен, стара нейна тръпка. Той е известен с прозвището „милиардерът скитник“, защото, след като навършва 45 години, решава да разпродаде цялата си недвижима собственост и на практика остава бездомен. Няма и автомобил. Бизнесменът, основател на инвестиционна компания и притежател на около 2 млрд. долара, предпочита да пътува по света, да отсяда в различни хотели и да работи от разстояние.

Николас Бергрюен е един от най-ексцентричните богаташи на планетата.

Младата жена започва да се среща с него след раздялата си с фронтмена на The Rolling Stones Мик Джагър, който сега е на 80 години. Нур има вкус към доста по-възрастни от нея богати мъже. Тя е имала отношения и с Клинт Истууд (на 93 г. в момента). Продуцентката отрича Бергрюен да е неин любовник и твърди, че той е само приятел на баща й. Интересно е, че два пъти след любовните си раздели тя се връща при него.

Нур е била любовница и на Мик Джагър.

Слуховете, че Ал Пачино и продуцентката са се разделили се появиха след като тя подаде в съда иск за пълни права над 3-месечния им син Роман. В него се казва, че бащата ще има право на „разумен брой посещения“, както и да дава мнение относно образованието, религията и евентуалното лечение на детето. Това предполага, че двамата родители няма да живеят заедно, а актьорът ще трябва да плаща издръжка. Тъй като в иска не е посочена конкретна сума, вероятно съдът ще реши каква част от 120-милионното си състояние ще се наложи да отдели кинозвездата. Говорител на Ал Пачино обаче твърди, че двойката не се е разделила и живее заедно. Същото казва и представител на Нур Алфала, както и че родителите съвместно са решили да се учреди подобно попечителство.

Актьорът има още три пораснали деца – 33-годишна дъщеря Джули и 22-годишни близнаци Оливия и Антон Джеймс от две други връзки. Нур се запознава с Ал Пачино покрай дъщеря му Оливия, с която са близки приятелки. Актьорът е по-възрастен от нея с 54 години, а също и от баща й. Започват да се срещат по време на ковид пандемията, но официално се появяват заедно през 2022 г. Научавайки новината, че ще става баща, Ал Пачино иска пренатален ДНК тест, защото се съмнява, че това е възможно на неговата възраст. Нур се съгласява и тестът наистина показва, че актьорът е биологичният баща на детето.  https://trud.bg/

Нур Алфала е известна американска телевизионна и филмова продуцентка. Тя е родена на 2 декември 1993 г. в Кувейт. Бащата на Алфала е от ливански произход, а майка ѝ – от иракски. Сред по-известните филмови проекти на Нур, са „Американски мед“ и „Влюбените“.

Нур Алфала е била във връзка с Мик Джагър, фронтмена на The Rolling Stones. Според източници, тя се среща основно с богати възрастни мъже1. Наскоро тя призна, че възрастта изобщо не е важна за нея.

Нейната работа е уникална, тъй като тя често се фокусира върху истории от Близкия Изток, за които по-малко се говори. Нур е само на 22 години, когато се запознава с Мик Джагър и започва връзка с него. Останалото го прочетохте по-горе.