БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ И КОНСУЛТАЦИИ В СЕРВИЗИТЕ НА СБА

0
901

От 1 до 11 ноември във всички сервизи на СБА ще се извършват безплатни прегледи и консултации на всички автомобилисти, без значение дали са членове на СБА или не са.

Това съобщи Живко Вълчев – председател на СБА – Добрич. Той припомни, че СБА е организация, която е в помощ и подкрепа на всички членове и всички автомобилисти в област Добрич.
Инициативата за безплатни прегледи и консултации е във връзка с акция Зима, по която СБА работи като партньор с Пътна полиция. „Всеки автомобилист може да дойде в СБА на бул. „Русия 61“. Там имаме специалисти, които ще регулират фаровете безплатно, ще окажат техническа консултация и проверка на гумите за есенно-зимния период, също безплатно. Имаме уред, който специално измерва протектора на гумата. Ако е под допустимото, казваме на водача, че с тези гуми не бива да се движи през този есенно-зимен период“, обясни Вълчев.
Докато тече тази кампания, на всички водачи, преминали през пункта за периодични технически прегледи, ще бъдат раздавани дипляни. На гърба им са написани десетте правила, които трябва да се спазват през този период. НДТ