• Пациенти обвиниха мъжа на миската Ивайло Батинков в схеми с медикамента „Кейтруда“, който не се влива на нуждаещите се

Антония Петрова спря да се хвали с луксозния живот, който води. От няколко седмици перничанката не е особено активна в социалните мрежи, забеляза Lupa.bg. Няма ги редовните 20-30 снимки как ядат лобстери по хайдушки или специални принцеси с кайма на шеф Батинков. Миската, която постоянно се изтъкваше как е най във всяко едно отношение, сега е “свила сърмите”. Тоца, както е прякорът на блондинката, се покри след разследване на Валя Ахчиева за далавери с лекарства за онкоболни.

На нуждаещите се не се влива скъп препарат, а вместо това лекарството се прехвърля от болница в болница, като накрая често се изнася в чужбина, понеже оттам идва най-голямата печалба. Въпросният медикамент „Кейтруда“ се плаща от Здравната каса, но не стига до нуждаещите се. Разследване на журналистката Валя Ахчиева, излъчено малко преди изборите, тръгва по следите на лекарството „Кейтруда”. То се внася от фирма на бившия депутат Веселин Марешки, след това преминава през склад на компанията на Ивайло Батинков, който е съпруг на Антония, а после и през няколко болници. Постепенно се разплита отвратителна схема, която не може да мине без участието на дистрибутори и здравни шефове. С техните подписи скъпият препарат се мести по документи, при това без дори да е скрит серийният му номер – един и същ в документацията на няколко столични болници, вместо лекарството да се влее на пациента още в самото начало на тази дълга верига.

Излишно е да уточняваме, че болните усещат на собствен гръб последиците от това „лечение”, при което само по документи са получили скъпия препарат. Аферата лесно може да се разнищи, казват източниците ни, при ревизия на документацията, защото серийният номер издава „опорните” точки на далаверата. В разследването на Валя Ахчиева е уточнено, че когато в болницата остане излишък от даден медикамент, като търговско дружество, шефовете й имат право да го продадат на друго здравно заведение. Престъпление е обаче, когато лекари крадат от медикамент, предназначен за тежко болни хора, само и само за да го препродадат на печалба.

Ивайло Батинков е управител на проспериращата през последните години компания „Топ Хоспитал Сървис”, която Тоца не спира да рекламира. Батинкови рязко повишиха стандарта си на живот по време на Ковид пандемията, когато фирмата им подписа договор за внасяне на медикаменти за лечение на опасния вирус. За около две години Антония и Ивайло се облажиха с над 40 млн. лева, които инвестираха в няколко къщи в София и Банско, подновяване на автопарка им с “Ферари” и “Мерцедес”, охрана и шофьори, диаманти и скъпи почивки през 2-3 месеца в Дубай, Малдиви и най-скъпите курорти в Гърция.

Миската изчезна от социалните мрежи на 2 април, когато се развихри скандала с разследването на Валя Ахчиева, като се появи едва за Великден, разбира се, с огромна порция снимки на яйца и козунаци. https://lupa.bg/

 

  1. Сексбомбите в политиката; Българската фигуристка Хаджийска – с еротична фотосесия; Антония Петрова стана Мис…
  2. Бивш любовник на Антония Петрова разказва, че била кралица на фелациото /18+/.
  3. ТОЦА НАТОЧВАЛА ДЖИНО ЗАД ГЪРБА НА МЪЖА СИ МИЛИОНЕР БЕРЕДИН
  4. Антония Петрова в развод за $30 милиона, изнудва Бередин за имоти и крие млад любовник
  5. Мина всички морални граници! Тоца с чанта от ЧОВЕШКА КОЖА! (Вижте колко струва)
  6. Антония Петрова след триумфа на “Мисис Свят” в Китай: Окончателно затворих устите на завистниците!
  7. Антония Петрова: Кеф ми е, че бих и по сексапил Венета Харизанова!
  8. Разследват “Курви под прикритие”
  9. Антония Петрова стегна куфарите
  10. Народът иска “Мис свят” да отлъчи Антония Петрова
  11. Майката на Мис България: Антония е със силикон
  12. Мис България 2009: Винаги съм ходила с мъже с пари
  13. Президентът ударил едно рамо на силиконовата “Мис България” Антония?
  14. Антония Петрова стана Мис България 2009
  1. Антония Петрова: Правя секс по график!
  1. МЕГА СКАНДАЛ! Антония Петрова НЕ Е Мисис Русия?