Адска катастрофа между няколко коли с жертви и ранени на АМ „Тракия”

0
208
  • Адска катастрофа между няколко леки коли стана на стотния километър на АМ „Тракия” в посока София, предаде NOVINITE.BG. 

Има жертви и ранени, като точният им брой не е утонен към момента.

Случайни пътници слизат от автомобилите си, за да окажат първа помощ на пострадалите.

Верижна катастрофа с пет автомобила затрудни движението на АМ „Тракия” в посока София, научи NOVA от МВР. При инцидента има ранени, но по първоначална информация не тежко. Ударът е на стотния километър в посока столицата в района на Пазарджик.

Движението в последния от серията почивни дни се извършва само в аварийната лента на аутобана, което е предизвикало километрични опашки. https://lupa.bg/

Кола е изгоряла на АМ „Тракия“, съобщават очевидци. Инцидентът е станал на около 290 км. в посока София, като се е образувало километрично задръстване. В същото време други шофьори алармират за верижна катастрофа на 100 км. в посока столицата.

“Тежка верижна катастрофа на АМ Тракия на 100км посока София. Има една загинала жена. Карайте внимателно!”, написа млада дама във Фейсбук групата “Катастрофи в София”, като сподели и ужасяваща снимка от мястото на инцидента.

На 17.04.2023 г. около 12,40 ч., на АМ „Тракия“, км. 100 е възникнало ПТП между 5 автомобила. По първоначални данни са пострадали три лица, които са контактни. Движението се осъществява в аварийна лента. Регулира се от екипи на „Пътна полиция“. На място са екипи на пожарната и Спешна помощ. Изпратена е дежурна група на РУ – Пазарджик за извършване на оглед, уточниха от полицията в Пазарджик. https://blitz.bg/