• Звездата на турското кино Шевал Сам беше избрана за „Най-добра актриса“ по време на престижния международен конкурс Мурех Д‘ор. Церемонията е една от най-важните в Арабския свят и от 2000-а година се провежда в Бейрут.

Актрисата получи приза за безупречното си превъплъщение в образа на Ендер Челеби в рейтинговата драматична поредица „Опасно изкушение“. Шевал заложи на изящна синя рокля, дело на турски дизайнер, и носеше бижута Тифани. Тя предизвика фурор с появата си на сцената, особено след като изпълни откъс от популярна арабска песен.

Лятната си почивка атрактивната актриса прекара в едни от най-живописните морски курорти своята родина, но вместо да отседне в луксозен хотел, тя нощуваше в караваната си „Принцеса“. Шевал откри сезона още през май месец непосредствено след големия финал на „Опасно изкушение“. Сам закупува караваната преди 2 години от свой приятел. „Целият интериорен дизайн е мое дело. Използвах калъфки от мои дивани, а вътре всичко е изцяло от дърво. Ако здравето ми позволи, бих обиколила света с каравана. По този начин хората стават по-свободни“, вярва тя.

Все още не е известен новият проект на Шевал пред камера, но в турската преса циркулират слухове, че с нея се водят преговори да изпълни главната роля в нова амбициозна поредица с работно заглавие „Другата стая“.

Home