ОВЕН – Внимателно обмисляйте и най-малките детайли в работата си. С каквото и да сте заети днес, въобще не забравяйте, че сте обект на внимание и пропуските са нежелателни.

ТЕЛЕЦ – От доброто ви представяне ще зависят професионалните ви и лични реализации. Ако умората ви е повече може да намалите стреса чрез музика или спортуване на открито.

КАМЪКЪТ НА ВАШАТА ЗОДИЯ

БЛИЗНАЦИ – Не приспивайте бдителността си, възможно е да попаднете в ситуация, която ще повиши напрежението около вас. В момента ви трябва пълна концентрация.

РАК – Старайте се да довършвате всяка задача, с която се заемете, в противен случай няма да ви върви. Отнасяйте се с повече доверие към близките си, защото те винаги са до вас.

Кажи ми каква зодия е Той, за да ти кажа коя…

ЛЪВ – С внимание ще се отнесете към задача, на която е съсредоточен интереса на много хора. Работете без да бързате и изпипвайте всички детайли, за да не оставяте съмнения.

ДЕВА – Ако много поработите здраво днес, ще се включите в сроковете и ще спазите договореностите. Други представители на знака ще се посветят на нова за тях дейност.

Зодиите, които са надарени от природата

ВЕЗНИ – Рутината и инициативността ще ви подготвят за промените, които навлизат. Динамиката на събитията ще ви подтикне към решения и твърде нестандартни действия.

СКОРПИОН – Днес ще можете да осъществите намеренията си и с това ще направите живота си по-добър. В лицето на партньора си имате верен съюзник, не го пренебрегвайте.

Ето какво трябва да помни всяка една зодия, преди да си…

СТРЕЛЕЦ – Ще бъдете удовлетворени от работата, за това и финансите ви ще растат. В общуванията си ще оставате добро впечатление за себе си и по-често ще търсят компанията ви.

КОЗИРОГ – Не подхождайте остро към деликатен въпрос емоционално, има и по-елегантно решение. Съхранете енергията си за вечерта и  споделете емоциите с най-близките ви хора.

Кои жени са най-апетитни според зодията

ВОДОЛЕЙ – Премерен риск може да ви осигури значими финансови придобивки, за които не сте положили големи усилия. Добре е да се информирате за всички подробности.

РИБИ – Занимавайки се с отговорни дела, намерете време и за по-приятни занимания. Хората, които ви обичат, очакват внимание. Отделете им от свободните си часове.

 

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 

https://youtu.be/NWsSSJ5skx4

Def Leppard – Photograph

Slow Rock Love Songs ll Best Slow Rock 80s 90s Playlist
loading...