♈ Овен

Ако всичко изглежда перфектно в личен план, значи е така. Не се паникьосвайте, тъй като това се случва всеки път, когато животът започне да се променя към по-добро. Благодарете на Вселената за благословиите, които получавате сега, и за тези, които ще получите в бъдеще. Двойките, които са били изолирани един от друг за известно време, сега имат шанс да видят дали връзката им е наистина специална. Сега е време да помислим как да започнем съвместен живот. Въпреки това, няма нужда да бързате.

Космически съвет: Всичко се случва за ваше най-високо добро.

♉ Телец

Това е особено объркващо време за вас, Телец. Трябва да се пазите от врагове, маскирани като приятели. Доверете се не на чувство, а на гласа на интуицията, който ви казва, че нещата около вас не са такива, каквито изглеждат в момента. Ако все още се съберете, за да разберете скрития дневен ред, бъдете търпеливи, това е на път да се случи. Междувременно се въздържайте от всякакви смели стъпки.

Космически съвет: Доверете се на интуицията си.

♊ Близнаци

Време е да направим равносметка на това, което вече започва да мирише на застояло, Близнаци. Нарастващата луна ви дава възможност да режете въжета, които вече не ви служат. Ако връзката ви с някого е станала токсична, намерете смелостта да я прекратите, сега е идеалният момент да го направите. Вселената знае, че заслужаваш по-добро.

Космически съвет: Освободете се от ненужни връзки.

♋ Рак

Това е времето, което лекува раните ви и ви дава сила да отворите отново сърцето си, Рак. Устоявайте на желанието да се заровите под купчина работа. По-добре е да седнете и да се справите със случващото се и да оставите нараняванията да се излекуват от само себе си. Търсенето на подкрепа от приятел или терапевт може да бъде полезно точно сега. А дейности като водене на дневници, рисуване и градинарство ще донесат усещане за облекчение.

Космически съвет: Останете в настоящето.

♌ Лъв

Толкова сме обсебени от действието, че забравяме, че се наричаме човешки „същества“. Вселената ти напомня, Лъв, че няма бързане да постигнеш целта си. Позволете си просто да бъдете. Слушайте какво ви казват тялото и душата ви. Само като се откажете от външния свят, можете да разберете вътрешната мъдрост.

Космически съвет: Направете си почивка.

♍ Дева

Днес Вселената ще ви даде уникална възможност – нещо, за което сте се надявали и за което сте се молили. Бъдете доставчик, Деви. Направете всичко възможно да не пропуснете това, което искате. Предложените ви пари могат или не могат да оправдаят количеството работа, която положите. Поставете си цел и вървете към нея.

Космически съвет: Не пропускайте дара на Вселената.

♎ Везни

Везни, представяте ли си колко ужасно скучен би бил животът, ако имахме всички отговори наведнъж? Нека пътят постепенно се появява на хоризонта на живота ви. Междувременно се насладете на процеса на самооткриване. Помислете какво е работило за вас в миналото. Това ще ви даде добра представа как да начертаете пътя към бъдещето, за което винаги сте мечтали.

Космически съвет: Оставете ситуацията да се развие от само себе си.

♏ Скорпион

Чувствителността може да бъде както най-голямата ви сила, така и слабост, в зависимост от това как решите да я използвате. Скорпион, не позволявай нежното ти сърце да бъде причината да страдаш мълчаливо. Говорете за себе си, когато нещата се усложнят. Има причина, поради която главата ви е по-висока от сърцето ви.

Космически съвет: Не позволявайте да бъдете наранени.

♐ Стрелец

Видът на проверката на реалността, който ще направите на работното място, ще ви накара да опаковате багажа си и да продължите напред. Не забравяйте, че нищо не е по-важно от вашето психическо здраве. Стрелец, за някои от вас това може да е време за смяна на работа, офис или град. Преходът може да изглежда “труден”, но това е добре.

Космически съвет: Нищо не е по-важно от вашето психично здраве.

♑ Козирог

В живота има много повече от това да си осигурите офиса в ъгъла и да спечелите тази голяма тлъста заплата. Някои от вас осъзнават, че вашата свещена цел е да споделяте знанията си, както светски, така и духовни, с други по пътя. Започнете да изпълнявате тази цел, Козирози.

Космически съвет: Спрете да посвещавате времето си само на работа.

♒ Водолей

Преживяванията от детството ни оформят и ни правят такива, каквито сме, Водолей. Любовта, която сте получили, продължава да бъде част от вашата история, което определя динамиката на взаимоотношенията с другите хора. Трудните спомени може да изплуват отново днес, което ще ви накара да се почувствате уязвими. Колкото и да е трудно, погледнете даденото от различна гледна точка.

Космически съвет: Освободете привързаността си към миналото.

♊ Риби

Моментът, който сте чакали, е близо, Риби. Направихте добра работа и заслужавате награда. Така че бъдете видяни и чути. Създаването на връзки с правилните и важни хора на този етап може да изведе кариерата ви на следващо ниво. Ако сте се борили да накарате шефа си да забележи колко упорито работите, повярвайте ми, това ще се случи скоро.

Космически съвет: Признанието, което заслужавате, ви очаква.

Beverley Craven – Promise Me (Official Video)

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА