ОВЕН – Много от вас ще излязат най-сетне от инерцията, която ги владее в последно време. С това ще дадете заявка за бъдеща активност, която може да бъде насочена в сферата на бизнеса.

ТЕЛЕЦ – Със силни аргументи ще защитите идеите и намеренията си. С премерен ход ще подтикнете други, които търсят сътрудничеството ви към повече активност и сближаване на позициите ви.

Хумористичен Китайски Хороскоп

БЛИЗНАЦИ – С днешните си решения ще определите за дълъг период напред посоката на интересите ви. С бърза и точна мисъл ще отсявате важното, без да давате израз на емоциите.

РАК – Нуждата от разнообразие ще ви подтикне към по-голяма физическа активност, която ще укрепи здравето и психиката ви. Подготовката ви за предстоящ проект е добре да започне сега.

АЛКОХОЛЕН ЗОДИАК

ЛЪВ – Умората ще ви подтикне да потърсите тихо място за отмора. Уважавайте желанието и на другите да се чувстват спокойни, отнесете се с разбиране към проблемите им.

ДЕВА – Общуването със сериозни хора ще ви въздейства позитивно, най-вече с това, че ще се чувствате сред равни. Ще обсъждате бъдещи начинания, но не пренебрегвайте близките си.

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

ВЕЗНИ – Изпълнени с енергия и добри очаквания, такива въздействия ще има върху вас атмосферата на дома. Не се лишавайте от почивка, стресът на ежедневието изцежда силите.

СКОРПИОН – Умората при вас е налице, но можете да и се противопоставите, ако потърсите тихо и спокойно място за отдих. Възможни са и приятни изненади.

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/

СТРЕЛЕЦ – Обещайте си днес да живеете по-спокойно и ще последват чудеса. Приятните емоции, на каквито ще се радвате днес, ще направят деня ви специален.

КОЗИРОГ – Давайки израз на доброто в себе си, ще насърчите към него и хората около вас. Денят е подходящ за интелектуални занимания, наред със спорта и развлеченията.

Диета под знака на Зодиака

ВОДОЛЕЙ – Ще се потрудите повече, но в крайна сметка ще постигнете желаното. Делово споразумение ще подобри позициите ви на работното място, а също и финансите ви.

РИБИ – Без да се притеснявате от нищо и с повече увереност ще пренебрегнете факт, който буди интерес у другите, но не и вас. Имате свои идеи, на които ще дадете предпочитание.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
Hannah Elizabeth